Ο μαύρος Δούκας του Bridgerton: Ο άντρας που λιώνουν όλες οι γυναίκες του πλανήτη (φωτό & βίντεο)

Ακαταμάχητος!

Ο μαύρος Δούκας του Hastings κατά κόσμον Regé-Jean Page είναι ο άντρας που έχει κάνει όλες τις γυναίκες να λιώνουν για αυτόν! Ο γοητευτικός Βρετανός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του Netflix Bridgerton και μας έχει πάρει το μυαλό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Regé-Jean Page (@regejean)

 

 

Γεννημένος στο Λονδίνο το 1990 ο Regé-Jean Page πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Ζιμπάμπουε από όπου είναι και η μητέρα του, ενώ επέστρεψε στην Μεγάλη Βρετανία όταν ήταν στο Γυμνάσιο.

 

 

Η μητέρα του είναι νοσοκόμα και ο πατέρας του Βρετανός ιεροκήρυκας. Μάλιστα η οικογένεια έχει 4 παιδιά, με τον Page να είναι ο μικρότερος.

Πλεόν ο γοητευτικός ηθοποιός έχει ξεσηκώσει τις γυναίκες του πλανήτη ενσαρκώνοντας τον σκληρό, αλλά ρομαντικό Δούκα του Hestings στην νέα σειρά του Netflix, η οποία και κάνει τρελή επιτυχία.

Με βαριά αγγλική προφορά και ένα υπέροχο σώμα ο  Regé-Jean Page έχει τρελάνει τις τηλεθεάτριες που δεν χορταίνουν να τον χαζεύουν.

Εκτός από το ότι πρόκειται για ένα πολύ όμορφο άντρα, είναι ο ρόλος του στη σειρά που έχει μαγνητίσει το κοινό και δε το γυναικείο!

Ο Δούκας του Hestings θα μπλέξει σε μια ερωτική περιπέτεια με την Dapne (Phoebe Dynevor ). Εκείνος είναι ένας μοναχικός αριστοκράτης που έχει τραυματικές εμπειρίες με τον σκληρό πατέρα του.

Εκείνη είναι ρομαντική αλλά ταυτόχρονα δυναμική. Σκοπός της να παντρευτεί. Άλλωστε στην κοινωνία που ζουν και στην θέση που έχουν ο γάμος είναι ο απώτερος σκοπός κάθε γυναίκας.

Όσο προχωρά η πλοκή της σειράς οι ερωτικές σκηνές γίνονται πειρσσότερες και εντονότερες και φυσικά αυτό δεν έχει μείνει ασχολίαστο, με τους ηθοποιούς να απαντούν σε σχετικές ερωτήσεις σε όλες σχεδόν τις συνεντεύξεις τους.

Ο ρόλος που ανσαρκώνει κάνει τις γυναίκες να νιώθουν και πάλι έφηβες. Μοναχικός, λίγο σκληρός αλλά καταβάθος ρομαντικός και ταυτόχρονα πάντα gendelman ο μαύρος Δούκας του Hestings είναι το όνειρο κάθε γυναίκας αυτή τη χρονιά.

 

 

Μάλιστα οι φήμες λένε ότι ο ίδιος και η συμπρωταγωνίστριά του έχουν απίστευτη χημεία στο σετ, αν και οι ίδιοι λένε ότι είναι πολύ καλοί φίλοι. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ