Χονγκ Κονγκ: «Βουτιά θανάτου» για 34χρονη σοσιαλιτέ - Έπεσε στο κενό κρατώντας την 5 μηνών κόρη της (φωτό)

Βρήκαν τραγικό θάνατο...

Βουτιά θανάτου έκανε η 34χρονη σοσιαλιτέ Luo Lili η οποία έπεσε από το ρετιρέ της κρατώντας στα χέρια της την πέντε μηνών κόρη της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lili Luo (@lili3luo)

Μια συνταρακτική είδηση έρχεται από το Χονγκ Κονγκ όπου μάνα και κόρη βρήκαν τραγικό θάνατο. Η νεαρή γυναίκα έπεσε στο κενό μαζί με το μωρό της, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν γυμνή.

Η 34χρονη φαίνεται να είχει μια πλουσιοπάροχη ζωή, με την ίδια να μένει σε ένα ακριβό ρετιρέ στο Χονγκ Κονγκ και να έχει στο παρελθόν φωτογραφηθεί με την Χίλαρι Κλίντον, αλλά και την Ρίτα Όρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lili Luo (@lili3luo)

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ η νεαρή γυναίκα ήταν κόρη μεγιστάνα και είχει ζήσει μεγάλο μέρος της ζωής της στο εξωτερικό, όπου και σπούδασε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lili Luo (@lili3luo)

«Η γυναίκα και το κοριτσάκι πιστοποιήθηκαν νεκρές στη σκηνή. Η αρχική έρευνα αποκάλυψε ότι έπεσαν από ένα διαμέρισμα. Δεν βρέθηκε σημείωμα. Οι νεκροψίες θα διεξαχθούν αργότερα για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου των νεκρών» δήλωσε από μεριάς της η αστυνομία που βρήκε τα πτώματα μάνας και κόρης στον δρόμο, κάτω από το διαμέρισμά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lili Luo (@lili3luo)

Δημοσίευμα της daily mail αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η 34χρονη έπασχε από κατάθλιψη μετά την γέννα της, ενώ φίλη της φέρεται να είπε ότι είχε σχέση με έναν άντρα ο οποιος δεν ήθελε να την παντρευτεί μετά την γέννηση του παιδιού της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ