Πρίγκιπας William: Είδα τόσο θάνατο όσο ήμουν πιλότος,ώστε αρχισα να βλέπω τον κόσμο αλλιώς, πιο σκοτεινό (βίντεο)

Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εκείνον

Πιο σκοτεινό είδε τον κόσμο ο πρίγκιπας William μετά την εμπειρία που είχε ως πιλότος. όπως είπε είδε τόσο θάντο που τον επηρέασε στην μετέπειτα ζωή του.

Ειδικότερα ο Δούκας του Κέιμπριτζ μαζί με την σύζυγό του Kate Middleton είχαν μια βίντεο κλήση με γιατρούς και άλλους ειδικούς για την στήριξη όλων αυτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό.

Στο σύντομο βίντε ο πρίγκιπας William συγκλόνισε μιλώντας για τις εμπειρίες που είχε στο παρελθόν.

Ο ίδιος από το 2015 ως και το 1017 υπηρέτησε ως πιλότος σε ελικόπτερα που χρησίμευαν ως ασθενοφόρα και θέλησε να μοιραστεί με όσους παλεύουν τώρα κατά της πανδημίας τα δικά του βιώματα.

Βάσει του δημοσιεύματος ο γιος της πριγκίπισσας Νταιάνα είπε μεταξύ άλλων ότι είδε τόσο θάνατο που τον έκανε να βλέπει τον κόσμο πιο σκοτεινό και να φοβάται ότι θα χάσει κάποιον από τους δικούς του ανθρώπους, σύμφωνα και με την dailymail.

Ακόμα ανέφερε ότι όταν τα βλέπεις όλα αυτά σε επηρεάζουν. «Επηρεάζουν την δική σου ζωή και της οικογένειάς σου, γιατί είναι παντά εκεί» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος έχει πει και στο παρελθόν ότι ήταν μια πολύ δύσκολη περόδος για εκείνον, ενώ πριν από μερικά χρόνια, μιλώντας στο "This Can Happen" είχε αποκαλύψει ότι ειδικά από όταν απέκτησε παιδιά άρχισε να θυμάται θλιβερές σκηνές από εκείνα τα χρόνια.

«Άρχισα να νιώθω πράγματα που δεν έχω ξαναδεί, και λυπάμαι πολύ για τη συγκεκριμένη οικογένεια» είχε πει χαρακτηριστικά αναφερόμενος σε μια τραυματική εμπειρία που είχε όσο υπηρετούσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ