Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Απλά θεούλης! Ο Κώστας Μπέκιος έχει κάνει το ταξί του club - Με φωτορυθμικά & dj set - Έγραψε για αυτόν το Reuters (βίντεο)

«Έβλεπα τη θλίψη στα πρόσωπα του κόσμου και ήθελα να σταματήσουν»

Απλά θεούλης είναι ο Κώστας Μπέκιος, ένας ταξιτζής από την Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος έχει βάλει φωτορυθμικά και φυσικά μουσική μέσα στο αμάξι του, το οποίο θυμίζει club!

Μια επική ιδέα από την Αμερική αντέγραψε ο κ. Κώστας, οδηγός ταξί στη Βόρεια Ελλάδα. Με στόχο την ψυχική ευεξία των πελατών του έχει τοποθετήσει στο ταξί του φωτορυθμικά, dj set πάνω σε τάμπλετ και άλλα πολλά!

Μάλιστα το Reuters έγραψε για αυτόν άρθρο με τίλτο «Ταξί - club σου παίρνει μακριά την θλίψη μέσα στο lockdown της Ελλάδας».

«Από την πρώτη καραντίνα, έβλεπα τη θλίψη στα πρόσωπα του κόσμου και ήθελα να σταματήσουν, τουλάχιστον αυτοί που μπαίνουν στο ταξί μου, να είναι λυπημένοι ... Έτσι έβαλα στην αρχή το ηχοσύστημα, τα φώτα led, φωτορυθμικά και δυνάμωσα τη μουσική παραπάνω. Σταδιακά μετέτρεψα το ταξί σ' ένα μικρό "club" και άρχισα να βλέπω τους πελάτες μου να διασκεδάζουν και να βγαίνουν από την κούρσα χαμογελαστοί».

 

«Ο κόσμος το ευχαριστιέται παρά πολύ και πολλοί μου λένε βγαίνοντας από το ταξί: "μπράβο σου φίλε μου, μου έφτιαξες την ημέρα, μου άλλαξες τη διάθεση!". Αυτό για μένα έχει πολύ μεγάλη αξία», επισημαίνει ο ιδιοκτήτης και οδηγός του ταξί.

Οι πελάτες του, όπως είπε ο κ. Μπέκιος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι κυρίως νέοι από 18 έως και 40 ετών, ενώ μια βόλτα - έξοδος με το "ταξί-club" κοστίζει όσο η διαδρομή, δηλαδή για μία ώρα από 12 έως 15 ευρώ.

 «Δεν με επιλέγουν μόνο για μια μικρή κούρσα για να πάνε στη δουλειά τους, για παράδειγμα, αλλά μού ζητάνε να κάνουν μια βόλτα στην πόλη για να απολαύσουν το ποτάκι τους, με τη μουσική της επιλογής τους. Είναι μια έξοδος διαφορετική, κάτω όμως από συγκεκριμένες προϋποθέσεις και τηρώντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας» λέει ακόμα ο κ. Μπέκιος.

 

Βέβαια, όπως αποδεικνύεται, το επιχειρηματικό του δαιμόνιο δεν σταματά εδώ, καθώς όπως λέει, σχεδιάζει τα νέα του βήματα, μετά την πανδημία, προκειμένου να προσφέρει πολλά χαμόγελα, όπως λέει. «Θετική ενέργεια αυτό θέλω να προσφέρω, αυτός είναι ο στόχος μου», λέει χαρακτηριστικά χωρίς ν' ανοίξει -προς το παρόν- παραπάνω τα «χαρτιά» του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ