Ο φανταστικός κόσμος των Αμερικανικών μοτέλ: Ροζ τοίχοι, animal - prints, κρεβάτια σαν κοχύλια - Kitsch, ερωτικά, συναρπαστικά (φωτό)

Ότι πιο απολαυστικό!

Πολλές φορές έχουμε δει σε αμαερικανικές ταινίες ένα από αυτά τα ξεπεσμένα, kitsch μοτελ που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε!  Η Margaret και ο Corey Bienert λοιπόν μας πηγαίνουν μέσα σε αυτά δείχνοντάς μας εικόνες από το εσωτερικό τους. Ερωτικά, demode και άκρως συναρπαστικά!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A Pretty Cool Hotel Tour (@aprettycoolhoteltour)

Ο λογαριασμός της Margaret και του Corey στο Instagram είναι ότι πιο απολαυστικό έχουμε δει, καθώς μας ταξιδεύουν στον φαντατσικό κόσμο των Αμερικανικών μοτέλ.

Κρεβάτια που μοιάζουν με κοχύλια και άλλα που είναι σαν καρδιές, ροζ αμάξια μέσα στα υπνοδωμάτια και animal - print διακόσμηση είναι μόνο μερικά από τα όσα βλέπουμε στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζουν στα social media.

«Ξεκινήσαμε να κάνουμε τα δικά μας μικρά οδικά ταξίδια και μόλις συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε πραγματικά σκοντάψει σε έναν όμορφο και κάπως κρυφό κόσμο, αποφασίσαμε ότι πρέπει να αρχίσουμε να μοιραζόμαστε τις περιπέτειες μας  φωτογράφοι και κινηματογραφιστές» λέει η Margaret Bienert σύμφωνα με το housebeautiful.com.

«Μου αρέσει η ιδέα ότι πηγαίνεις σε αυτό το δωμάτιο για να ζήσεις κάτι έξω από την πραγματικότητα».

Και η αλήθεια είναι ότι σε χώρους σαν και αυτούς είναι σαν να βγαίνεις για λίγο από την πραγματικότητα.

Οι χώροι ακροβατούν μεταξύ του kitsch και μιας ονειρικής σουρεαλιστικής ατμόσφαιρας, αυτοκίνητα και πλοία να μεταμορφώνονται σε κρεβάτια.

Κόκκινοι τοίχοι και σκεπάσματα, αλλά και πολύ ροζ είναι μερικά από τα όσα θα δει κανείς μέσα σε αυτά τα δωμάτια. Παιχνιδιάρικη και ερωτική ατμόσφαιρα για όσους θέλουν να σταματήσουν για λίγο το ταξίδι τους και να μεταφερθούν άλλο!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ