O Μπεν Άφλεκ αποκαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά της σχέσης του με την Τζένιφερ Λόπεζ - Οι άνθρωποι ήταν τόσο κακοί & ρατσιστές (φώτο)

Ο ηθοποιός θυμάται πώς αντιμετώπισαν κάποιοι την Τζένιφερ Λόπεζ όταν ήταν σύντροφος του

Ο Μπεν Άφλεκ δεν έχει καλές αναμνήσεις από το πώς αντιμετώπισαν κάποιοι την Τζένιφερ Λοπέζ, την περίοδο που είχε σχέση μαζί του.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο Chatter podcast του Hollywood Reporter για να μιλήσει για την νέα ταινία του, The Way Back.

 

 

Στην μεγάλη συνέντευξη ο ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις για την περίοδο που είχε σχέση με την Τζένιφερ Λόπεζ και για το πόσα επικριτικά σχόλια δέχθηκε ο ηθοποιός και η ντίβα της ποπ εκείνη την περίοδο.

"Οι άνθρωποι ήταν τόσο κακοί μαζί της, τόσο ρατσιστές και σεξιστές . Γράφονταν γι' αυτή άθλια, κακά, υβριστικά άρθρα. Έγραφαν σχόλια που αν τολμούσες εσύ να τα γράψεις σήμερα σίγορα θα έχανες τη δουλειά σου, για τις λέξεις που χρησιμοποίησες", είπε ο 48χρονος σταρ.

 

 

"Τώρα την αναγνωρίζουν σαν μεγάλη σταρ, την σέβονται , θαυμάζουν τη δουλειά της, αναγνωρίζουν τι πέτυχε, από που ήρθε, όπως ακριβώς πρέπει να κάνουν γ....μ@το. Θα έλεγα ότι αξίζεις καλύτερη αντιμετώπιση όταν ξεκινάς από το Μπρονξ και φτάνεις να έχεις καταφέρει όσα κατάφερε η Τζένιφερ μέχρι σήμερα στα 50 της,", συνέχισε.

 

 

"Ξέρετε, υπάρχει πάντα "η ιστορία του μήνα" , και την εποχή που εγώ έβγαινα με την Τζένιφερ, αυτή ήταν η ιστορία. Ήταν η εποχή που αυτή η "επιχείρηση" στα gossip tabloid , αναπτύχθηκε τρομακτικά. Ακόμα και σήμερα υπάρχει αυτό.,

 

 

Βγαίνω από το σπίτι μου και βλέπω παπαράτσι. Είναι σαν να με κυνηγάνε παντού για να πουν "Ναι, βγήκε στο δρόμο, έβγαλε τα σκουπίδια".  Και βγαίνουμε από το σπίτι μας με την ελπίδα να μην υπάρχει κάποιος να μας φωτογραφήσει, ώστε να καταλήξουμε στις στήλες της Daily Mail. Είναι παράλογο! ", είπε ο Μπεν Άφλεκ.

 

 

Αφού επικύρωσαν την σχέση τους στο μουσικό βίντεο "Jenny from the Block" η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ αρραβωνιάστηκαν το 2002. Στη συνέχεια ανέβαλαν το γάμο τους που επρόκειτο να γίνει το 2003 και στη συνέχεια η σχέση τους άρχισε να περνάει κρίση μέχρι τον Ιανουάριο του 2004 που χώρισαν οριστικά.

 

 

Κατά την περίοδο που ήταν ζευγάρι, πρωταγωνίστησαν μαζί στο Jersey Girl  και στο πολύ χτυπημένο από τους κριτικούς  Gigli, αναφέρει το People.

Το 2018 η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε σύγκριση ανάμεσα στην περίοδο που ήταν με τον Μπεν Άφλεκ και στην τωρινή περίοδο που είναι με τον Άλεξ Ροντρίγεζ.

"Στην πραγματικότητα ήταν χειρότερα τότε", δήλωσε η J..Lo στο In style, αναφερόμενη στην για τη φρενίτιδα που περιβάλλει το «Bennifer».

 

 

"Ήταν απλώς τρελό. Τώρα μπορώ τουλάχιστον να δείξω ποια είμαι. Τότε απλά πίστευες ότι διάβαζες στα εξώφυλλα των κουτσομπολίστικων tabloid, και ας ήταν το 1/3 της αλήθειας", είπε.

Η ντίβα της μουσικής παραδέχθηκε ότι το 2018 με την έξαρση των Social Media, είναι κάπως δύσκολο για τους καλλιτέχνες , αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με εκείνη την εποχή των tabloid.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ