Έγκλημα με 91χρονο παππού νεκρό, η γιαγιά σε σοκ: Δυο γείτονες και ο.. ανιψιός οι βασικοί ύποπτοι (φωτό & βίντεο)

Η τοπική κοινωνία στο Χαλκιόπουλο έχει συγκλονιστεί από το αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε λίγες ημέρες πριν. 'Ενας 91χρονος παππούς βρέθηκε νεκρός, ενώ η 85χρονη σύζυγος του δεμένη χειροπόδαρα, σε κατάσταση σοκ.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, ενω έχουν προσαχθεί και εξετάζονται στην Ασφάλεια Αγρινίου τρία άτομα και παράλληλα οι αστυνομικοί συλλέγουν γενετικό υλικό και αποτυπώματα από τους χώρους του σπιτιού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για έναν ανιψιό του άτυχου ηλικιωμένου ζευγαριού και δύο γείτονές τους.

Τα κομμάτια του παζλ για την εξιχνίαση της ληστείας μετά φόνου στο Χαλκιόπουλο του Βάλτου συμπληρώνονται ένα- ένα στα πλαίσια της μεθοδικής έρευνας της Ασφάλειας Αγρινίου.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας αυτό συνέβη προ πενθημέρου όταν οι αδίστακτοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους (κουκούλες και γάντια), τους ακινητοποίησαν με την άσκηση βίας, δένοντας τους και φιμώνοντάς τους  ενώ στη συνέχεια, αφού ερεύνησαν τους χώρους της οικίας αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Δείτε επίσης:  Σοκ στο Αγρίνιο: Βρήκαν νεκρό τον 91 ετών παππού & τη 85χρονη γυναίκα του δεμένη χειροπόδαρα από 3 ληστές (φωτό)

 

 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε αρχικά δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία αλλά, οι έρευνες στρέφονται ήδη σε συγκεκριμένη κατεύθυνση καθώς έχουν αξιοποιηθεί διάφορα στοιχεία.Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στην Αστυνομική Διεύθυνση στο Αγρίνιο προσέρχονται άτομα για καταθέσεις στα πλαίσια της προανάκρισης. 

Σύμφωνα εξάλλου με τις πληροφορίες του agrinionews.gr  οι υποψίες έχουν συγκεκριμένους τρεις αποδέκτες που ανακρίνονται. Ένα από τα άτομα τουλάχιστον που ανακρίνεται φέρεται να είναι γνωστό των άτυχων ηλικιωμένων.

Για την υπόθεση αναμένονται και νέες ανακοινώσεις από τις αστυνομικές αρχές που ίσως επιτείνουν το σοκ…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ