Άγριες Μέλισσες: Συνταρακτικές οι εξελίξεις - Ο Κωνσταντής κάνει πρόταση γάμου στην Δρόσω

Τι θα γίνει με τον Κωνσταντή και την Δρόσω; 

Στα προηγούμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών είδαμε τον Κωνσταντή και την Δρόσω να έρχονται πολύ κοντά και να κάνουν έρωτα. 

Ο Κωνσταντής είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της και θα κάνει τα πάντα για να την έχει δική του. Μάλιστα διακινδυνεύει και τη φιλία του με τον Μελέτη, λέγοντάς του πως αυτήν θέλει η καρδιά του. 

Ο Μελέτης ο οποίος τους είδε και κατάλαβε ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους, τσακώνεται μαζί του και φέρνει τα πάνω κάτω. 

Ο Τάκης όμως ήρθε να διαλύσει αυτό το νέο έρωτα που γεννιέται. Τίποτα όμως δεν θα σταματήσει τον Κωνσταντή. Οι εξελίξεις σίγουρα θα μας καθηλώσουν. 

Ο  Κωνσταντής ετοιμάζει μια πρόταση γάμου που θα ταράξει κάθε ισορροπία, ανάμεσα σε δύο οικογένειες. 

Η πρόταση γάμου

Φαίνεται πως ο ίδιος δε θα αφήσει να τον επηρεάσουν, ούτε η απόπειρα αυτοκτονίας της Δόμνας, αλλά ούτε και η οικογένειά του. Ο ήρωας είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει με κάθε τρόπο την γυναίκα που αγάπησε όσο καμία.

Σύμφωνα με το περιοδικό Tivi, όταν ο Τάκης αποκαλύψει όλη την αλήθεια για το παιδί της Δρόσως στους Σεβαστούς, ο Κωνσταντής θα βρει την αφορμή να τους μιλήσει για τον έρωτά του. “Είμαι ερωτευμένος με τη Δρόσω και θέλω να την παντρευτώ”.

Η πρόταση αυτή θα σοκάρει την Μυρσίνη, η οποία θα φωνάξει πως γίνεται οι αδελφές Σταμίρη να άσκησαν τόση μεγάλη επιρροή στην οικογένειά της.

“Τί είναι αυτά που λες; Έχεις τρελαθεί; Να παντρευτείς την αδελφή της φόνισσας του αδερφού σου; Τσίπα δεν έχεις πάνω σου, ούτε συνείδηση; Παράτησες την Δόμνα για αυτήν; Αυτό να το ξεχάσεις, αλλιώς να ξεχάσεις πως έχεις μάνα”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ