Η 17χρονη Μάγια που έχει εξαφανιστεί γύρισε σπίτι της - Βρισκόταν κάπου στην Κρήτη με 38χρονο Σλοβένο

Αίσιο τέλος στην υπόθεση της εξαφάνισης της... 

Θετικά είναι τα νέα για την 17χρονη Μάγια η τύχη της οποίας αγνοούνταν από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης 7 Ιανουαρίου από το κέντρο του Ηρακλείου.

Η Μάγια εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Η πληροφορία έφτασε χθες το βράδυ στην Αστυνομία και σήμερα το πρωί στο σημείο βρέθηκε ένα κλιμάκιο της ΕΛΑΣ που εντόπισε τη νεαρή κοπέλα και το Σλοβένο φίλο της σε αγροικίες στο Χουδέτσι.

Το κορίτσι εντοπίστηκε,  γεγονός που επιβεβαίωσε στο Cretalive και ο πατέρας που όλες αυτές της ημέρες κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρεθεί η κόρη του.

Μάλιστα οι πληροφορίες που φτάνουν, αναφέρουν πως τόσο η μικρή όσο και ο 38χρονος δεν αντέδρασαν στην παρουσία των αστυνομικών ενώ έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον.

Λίγες ώρες πριν, οι γονείς της με λόγια καρδιάς είχαν απευθύνει νέο μήνυμα στην κόρη τους. Με ένα βίντεο της ζητούσαν να δώσει ένα  από σημάδι ζωής και να επικοινωνήσει μαζί τους για να ξέρουν ότι είναι καλά.

«Αγαπητή μου Μάγια, δεν ξέρω αν βλέπεις αυτό το βίντεο. Ελπίζω πως το βλέπεις Αν το βλέπεις σε παρακαλώ επικοινώνησε, το χρειαζόμαστε, θέλουμε να ξέρουμε ότι είσαι καλά. Δεν πειράζει, προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις οικογένειες. Δεν πιστεύω οτι υπάρχει οικογένεια χωρίς προβλήματα. Το ξέρεις και εσύ ότι μπορούμε πολύ εύκολα να τα λύσουμε, που ενδέχεται να νομίζεις ότι έχουμε. Σαγαπάμε. Εγώ, η μητέρα σου και ο αδερφός σου σε περιμένουμε στο σπίτι, όποτε νιώσεις εσύ έτοιμη. Δώσε μας μόνο ένα σημάδι ότι είσαι καλά, αυτό θέλουμε» ακούγεται να λέει ο μπαμπάς της χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ