Η Τζόαν Κόλινς έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό & παρακινεί όλο τον κόσμο να ακολουθήσει το παράδειγμα της - "Δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε" (φώτο)

Εμβολιάστηκε την ίδια μέρα με τη βασίλισσα Ελισάβετ 

Η Τζόαν Κόλινς θέλησε να δώσει το καλό παράδειγμα από τους πρώτους. Η πρωταγωνίστρια της "Δυναστείας" έκανε το εμβόλιο ενάντια στον κορονοϊό της Oxford-AstraZeneca το σαββατοκύριακο και παρότρυνε άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα της.

"Θέλω απλώς να πω σε οποιονδήποτε ανησυχεί γι 'αυτό, ότι δεν υπάρχει τίποτα να  φοβάτε", δήλωσε η γνωστή ηθοποιός στη Μεγάλη Βρετανία τη Δευτέρα.

"Ήταν το ευκολότερο πράγμα. Ακριβώς σαν ένα μικρό τσίμπημα και δεν υπήρχε καθόλου πόνος. Και δεν είχα παρενέργειες και ένιωθα απόλυτα εντάξει. Πήγα στο σπίτι μου μετά από αυτό και ήπια ακόμα και ποτό, " συνέχισε.

"Κάντε το. Σας παρακαλώ να πάτε. Ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσουμε αυτήν την πανδημία είναι να κάνουν όλοι το εμβόλιο το συντομότερο δυνατό", είπε.

Η Τζόαν Κόλινς έκανε το εμβόλιο Oxford-AstraZeneca στο Bloomsbury Surgery στο Λονδίνο το Σάββατο - την ίδια ημέρα που η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος εμβολιάστηκαν κατά του ιού.

Η ημερομηνία δεν είναι τυχαία.  για την ηθοποιό, η οποία έγινε Dame της Βρετανικής Αυτοκρατορίας το 2015, αναφέρει το People.

"Bloomsbury surgery- ευχαριστώ τον κ. @ Rajgill2585 και τον @dr_ammarahughes για μια ανώδυνη και απρόσκοπτη διαδικασία! Την ίδια μέρα με τη βασίλισσα μας! ", έγραψε η Τζόαν Κόλινς στο Instagram την Κυριακή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ