"Με κάνει να αισθάνομαι σαν φάλαινα" : Νεαρή έγκυος γυναίκα καταγγέλλει τον σύζυγο της που την καταπιέζει με το φαγητό - Κατακραυγή στα Social media στην Βρετανία

Χιλιάδες επιθέσεις για τον σύζυγο που "αστυνομεύει" την έγκυο γυναίκα του

Άπειρες επιθέσεις δέχθηκε ο σύζυγος νεαρής Βρετανίδας, όταν η έγκυος γυναίκα του αποκάλυψε ότι "αστυνομεύει" το φαγητό της και την καταπιέζει. 

Η  γυναίκα, από το Ηνωμένο Βασίλειο, που επέλεξε να κρατήσει την ανωνυμία της, πήγε στο Mumsnet για να εξηγήσει ότι  τρώει τρία γεύματα την ημέρα και ένα περιστασιακό σνακ, κι ότι πριν μείνει έγκυος φόραγε νούμερο "medium":.

Επίσης τόνισε ότι   ο σύζυγός της «δεν τρώει αρκετά».

Στη συνέχεια δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι κουβαλάει μέσα της το αγέννητο παιδί τους, ο σύζυγος της έχει την κακή συνήθεια να  την "αστυνομεύει" όταν τρώει και να αφήνει "υπαινιγμούς" για το βάρος της και για την ποσότητα φαγητού που καταναλώνει,  πράγμα που την κάνει να "αισθάνεται σαν φάλαινα".

Οι δηλώσεις της νεαρής εγκύου προκάλεσαν την οργή των χρηστών , των Social Media, οι οποίοι έσπευσαν να επιτεθούν στον σύζυγο για την "αχαρακτήριστη συμπεριφορά" του.

Μάλιστα πολλά posts είναι ιδιαιτέρως σκληρά, αναφέρει η Daily Mail.

"Είναι σκληρό και χειριστικό Πες του να σταματήσει πριν σου περάσει τις διατροφικές του συνήθειες", έγραψε κάποιος. Ένας άλλος έγραψε "Θα έβαζα το πιάτο μου πολύ ψηλά. Πες του να γ.......@@@ και να σε αφήσει ήσυχη".

Στην αρχική της ανάρτηση η έγκυος γυναίκα έγραψε: "Εν συντομία, έτρωγα πάντα περισσότερο από τον DH. Δεν τρώει αρκετά. Πολλές φορές περνά όλη την ημέρα χωρίς ούτε ένα γεύμα , πίνοντας μόνο τσάι και ακόμα και την ώρα του τσαγιού δεν τρώει ένα σνακ.

Από την άλλη πλευρά εγώ  τρώω τα τρία γεύματά μου και κάποιες φορές , ανάμεσα τους ένα μικρό σνακ. Ωστόσο, δεν ήμουν ποτέ υπέρβαρη λόγω του ότι κρατιέμαι σε φόρμα  τρώγοντας αρκετά υγιεινά.

Πριν από αυτήν την εγκυμοσύνη φόραγα το νούμερο "medium" το οποίο για το ύψος μου  σημαίνει ότι ήμουν αρκετά λεπτή. "

Στη συνέχεια έδωσε μερικά παραδείγματα για το πώς την καταπιέζει ο άντρας της "Θα τελειώσει το φαγητό του, αφήνοντας πάντα κάτι στο πιάτο του και θα πει: "Τελείωσες το φαγητό σου"; Στέκεται από πάνω μου περιμένοντας να του δώσω το πιάτο μου , ενώ είναι φανερό ότι δεν έχω τελειώσει το φαγητό μου και κάνει σχόλια όπως: "Δεν χρειάζεται να το  φας όλο", ή "Στην πραγματικότητα δεν μπορεί να πεινάς τόσο".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ