Και κακός & "γέρος" : Ο αγαπημένος Παπά - Γρηγόρης "τρολάρει" τον Βόσκαρη & καταστρώνει σχέδιο εξόντωσης με τον ενωμοτάρχη (φώτο)

"Spoiler" από το τι θα συμβεί στις "Άγριες Μέλισσες";

Ο Παπά- Γρηγόρης είναι ένας από τους ήρωες της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς "Άγριες Μέλισσες" που από την πρώτη στιγμή  κέρδισε την αγάπη των τηλεθεατών.

Πράος, σοφός, συμπονετικός , πάντα "παρών" στα προβλήματα των συγχωριανών του και πρόθυμος να δώσει λύσεις ο "Παπά-Γρηγόρης", τον οποίο υποδύεται εξαιρετικά ο Κωστής Σαββιδάκης, είναι ο παπάς που όλοι θα θέλαμε να γνωρίσουμε.

Στον αντίποδα, ο σκληρός πρώην διοικτητής των φυλακών Λάρισας και νυν δικοιητής στο χωριό Διαφάνι, Μάνος Βόσκαρης (Βασίλης Μπισμπίκης), είναι ο "κακός" που κάνει την ζωή της Λενιώς και των υπολοίπων κόλαση και όλοι θέλουν να τιμωρηθεί για τη βάναυση συμπεριφορά του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram  ο Κωστής Σαββιδάκης έκανε δύο αναρτήσεις που ενδεχομένως προαναγγέλουν το μέλλον του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες.

Στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε , "τρολάρει" τον Βόσκαρη και δηλώνει ότι πρέπει να μείνει "Μακριά και αλάργα".  (Θα αποχωρήσει ο Βασίλης Μπισμπίκης από τη σειρά;)

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Παπά Γρηγόρη με την Ασημίνα (,Έλλη Τρίγγου)  και την Αγορίτσα,  (Μαρία Αντουλινάκη) . Μαζί τους ο Μάνος Βόσκαρης.

Στη λεζάντα ο Κωστής Σαββιδάκης γράφει: "Μια χαρά ήμασταν οι τρεις μας, τι θέλει τώρα μεγάλος άνθρωπος στην παρέα μας, δεν μπορώ να καταλάβω, και μεγάλος και κακός... Μακριά και αλάργα..."

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε τον Παπά - Γρηγόρη μαζί με τον ενωμοτάρχη Βασίλη Προύσαλη, ( Γιώργος Σουξές).

Στη λεζάντα ο Κωστής Σαββιδάκης γράφει "Μετά από σύσκεψη με τον Ενωμοτάρχη, για να δούμε πως θα εξοντώσουμε τα παράσιτα που έχουν μαζευτεί στο Διαφάνι..."

Θα επιτύχουν τα σχέδια εξόντωσης του Βόσκαρη και θα τον δούμε να φεύγει; Είδομεν....

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ