Η πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας μίλησε για την εγκυμοσύνη της μετά την περιπέτεια υγείας με τον κορωνοϊό - Πως είναι το μωρό ;

Όλα πάνε καλά με το μωράκι... 

Πριν από ένα μήνα ανακοινώθηκε πως η Πριγκίπισσα Σοφία και ο Πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

Να σημειώσουμε πως λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχαν, μονοπωλήσει το ενδιαφέρον καθώς είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.

 

 

 

 

Τα μέλη της σουηδικής βασιλικής οικογένειας έκαναν την ανακοίνωση με μια εντυπωσιακή ασπρόμαυρη φωτογραφία στην σελίδα της στο Instagram. «Είμαστε χαρούμενοι, ενθουσιασμένοι και περιμένουμε να καλωσορίσουμε το τρίτο μας παιδί», ανέφεραν. «Ενα νέο μικρό μέλος της οικογένειας».

 

 

Δείτε επίσης: 3ο παιδί περιμένει η πριγκίπισσα Σοφία πρώην σταρ τηλεριάλιτι με τον καλλονό πρίγκιπα Καρλ Φιλίπ της Σουηδίας (Φωτό)

 

Πλέον η όμορφη Πριγκίπισσα είναι καλά στη υγεία της και μίλησε για την εγκυομσύνη της και για το μωράκι αναφέρει το people.

 

 

 

Το Σουηδικό Βασιλικό Δικαστήριο έδωσε ενημέρωση σχετικά με την εγκυμοσύνη της Πριγκίπισσα  στο περιοδικό Svensk Damtiding.

"Η πριγκίπισσα Σόφια είναι μια χαρά και όλα πάνε καλά", ανέφεραν σε δήλωσή τους.

 

 

Το βασιλικό ζευγάρι άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη στα τέλη Νοεμβρίου, λίγο μετά τα μέλη της οικογένειας συγκεντρώθηκαν για να θρηνήσουν τον αδελφό της Βασίλισσας Σίλβια, Walther Sommerlath, ο οποίος πέθανε στις 23 Οκτωβρίου.

 

Η πριγκίπισσα Σοφία, μια από τις ωραιότερες γαλαζοαίματες της Ευρώπης είναι γεννημένη το 1984 ως Σοφία Χριστίνα Χέλκβιστ κι είναι η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου Φιλίππου, δούκα του Βέρμλαντ από το 2015.

Πριν από το γάμο της, η Σοφία ήταν μοντέλο και διαγωνιζόμενη σε τηλεοπτικό ριάλιτι. Έχουν δύο παιδιά , τον Αλέξανδρο και τον Γαβριήλ της Σουηδίας

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ