Λαμπερή & κούκλα λίγο πριν κλείσει τα 99 η διάσημη κωμικός Betty White αποκαλύπτει το μυστικό της αιώνιας νεότητας (φώτο-βίντεο)

 Το χιούμορ το πιο δυνατό όπλο της

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου η Betty White θα γιορτάσει τα 99α της γενέθλια. Η διάσημη κωμικός μοιράζεται μαζί μας τις συμβουλές της για το πώς μπορούμε να βλέπουμε πάντα τη φωτεινή πλευρά της ζωής. 

"Δεν μου αρέσει η άλλη πλευρά", λέει η White στο αμερικάνικο People. ."Η θετική πλευρά είναι πολύ πιο διασκεδαστική.", συμπληρώνει.

Κανείς δεν αγαπά τη διασκέδαση και το χιούμορ περισσότερο από την αγαπημένη ηθοποιό. Γεννημένη το 1922, στο Oak Park του Ιλλινόις, ονειρευόταν από μικρή να γίνει δασοφύλακας, αλλά δεν επιτρεπόταν στις γυναίκες να ασκήσουν αυτό το επάγγελμα στην εποχή της.

Η αμερικανική δασική υπηρεσία την έκανε τιμητικά δασοφύλακα όταν ήταν 88 ετών.

CREDIT: HULTON ARCHIVE/GETTY

Το γεγονός ότι έχασε την ευκαιρία να γίνει δασοφύλακας ήταν μεγάλο κέρδος για το Χόλιγουντ. Η Betty White άρχισε να ψάχνει δουλειά στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση και έτσι ξεκίνησε μια μεγάλη καριέρα που κράτησε οκτώ δεκαετίες.

Credit SHUTTERSTOCK

Έχει κερδίσει πολλά βραβεία  Emmy και πρωταγωνίστησε σε μερικές από τους πιο αξιομνημόνευτες σειρές  της τηλεόρασης , ερμηνεύοντας ρόλους που έμειναν στην ιστορία.

The Golden Girls | CREDIT: TOUCHTONE TV/WHITT-THOMAS-HARRIS PROD/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται ο ρόλος της ως  , Sue Ann Nivens στο The Mary Tyler Moore Show και ο ρόλος της ως Rose Nylund στα The Golden Girls . Επίσης έχει εμφανιστεί σε πολλά δημοφιλή τηλεπαιχνίδια.

Στην πορεία της ζωής και της καριέρας της, έγινε ένα ζωντανό παράδειγμα για το πώς μπορεί κάποιος  να ζήσει καλά και να ζήσει πολύ.

«Είμαι ευλογημένη που έχω καλή υγεία», σημειώνει απλώς, «το να κλείνεις τα  99 δεν διαφέρει από το να κλείνεις τα  98.»

Ένα πράγμα που τη βοηθά να συνεχίζει;

CREDIT: MATT SAYLES/AP/SHUTTERSTOCK

αίσθηση του χιούμορ", προσθέτει. "Μην παίρνεις τον εαυτό σου πολύ σοβαρά. Μπορείς να πεις ψέμματα  στους άλλους - όχι ότι το έκανα - αλλά δεν μπορείς να πεις ψέμματα στον εαυτό σου."

Ενώ τα γενέθλιά της θα είναι ήσυχα φέτος εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας κοροναϊού, λέει ότι ανυπομονεί να "ανταλλάξει επισκέψεις με στενούς φίλους  και να μπορεί να πάει φαγητό στους φίλους τα ζώα" μόλις η ζωή αρχίσει να επιστρέφει στην κανονική ροή της  και θα μπορεί να γίνει πιο κοινωνική ξανά.

Η White ήταν πάντα φανατική φιλόζωη και υποστηρικτής πολλών οργανισμών για την προστασία των ζώων, όπως το "Ενυδρείο Monterey Bay", το "Κέντρο Εκμάθησης Άγριας Ζωής" και "ηθοποιοί και Άλλοι για Ζώα".

Getty

Τώρα που πλησιάζει έναν αιώνα ζωής, μοιράζεται αυτήν την απλή συμβουλή για μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή.

 

«Και πάλι, έχω να πω ότι το όπλο είναι η αίσθηση του χιούμορ», λέει. "Απλά κοιτάζοντας τη θετική πλευρά των πραγμάτων και δεν εστιάζουμε στα δυσάρεστα. Αυτό μας παίρνει πολύ ενέργεια που είναι αρνητική.

Getty Images

Επίσης αυτό που κάνω είναι να βρίσκω πράγματα που με ευχαριστούν για να μένω απασχολημένη όλη την ώρα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ