Απλά υπέροχες! - Οι τσάντες Fendi αφιερωμένες στην κινέζικη Πρωτοχρονιά - Η Αμάλ Κλούνεϊ - η Ράνια της Ιορδανίας & η Μέγκαν είναι "fan" του διάσημου οίκου (φώτο)

Το κόκκινο το χρώμα της καλής τύχης πρωταγωνιστεί στη νέα συλλογή

Ενώ στη δύση εδώ και 14 μέρες ευχόμαστε ο ένας στον άλλο "καλή χρονιά" η κινέζικη πρωτοχρονιά δεν ήρθε ακόμα. Στην Κίνα η πρώτη μέρα του νέου έτους για φέτος είναι στις 12 Φεβρουαρίου και τότε θα μπούμε στην εποχή του βοδιού, σύμβολο μακροζωίας, δύναμης και αυτοπεποίθησης.

 

 

Οι συμβολισμοί της νέας χρονιάς για τους Κινέζους, δεν άφησαν ασυγκίνητο τον οίκο Fendi. Η διάσημη και δημοφιλής ιταλική φίρμα δημιούργησε μια σειρά από υπέροχες limited edition τσάντες εμπνευσμένες από την κινέζικη πρωτοχρονιά.

Και για να δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις έτσι ώστε αυτή η χρονιά να είναι πιο φωτεινή από την προηγούμενη, η Silvia Venturini Fendi τοποθέτησε  ένα σωρό τυχερά σύμβολα στις τσάντες της, αναφέρει στο ρεπορτάζ του το γαλλικό Elle.

Το κόκκινο , το χρώμα που συμβολίζει την καλή τύχη είναι πανταχού παρών στη νέα συλλογή. Το εμβληματικό χρώμα της Κίνας, συναντά το ροζ για να θυμίσει τα άνθη κερασιάς. 

Photo: Purse Blog

Αυτή η σύνθεση των χρωμάτων υπάρχει εκτός από τις τσάντες και στα αθλητικά παπούτσια του οίκου με το μονόγραμμα FF , καθώς και σε ζακέτες και σε μία σατέν φούστα του οίκου.

Photo: chadstone.com

Η Peekaboo, η εμβληματική it-bag  του ναού του chic, φέτος αλλάζει. Οι διαφορετικές παραλλαγές της τσάντας διατίθενται επίσης αποκλειστικά στα χρώματα της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς.

Έτσι ο οίκος Fendi με ροζ και κόκκινες αποχρώσεις υποδέχεται το κινέζικο νέο έτος.

Αξίζει να θυμηθούμε τις διάσημες κομψές κυρίες που είναι "φαν" του οίκου Fendi. Η Αμάλ Κλούνεϊ , η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, η Ριάννα, η Αντζελίνα Τζολί και πολλές άλλες λένε "ναι" στην ιταλική φινέτσα και ποζάρουν με τις Fendi τσάντες τους.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ