Η Μπιγιονσέ έγινε κούκλα με κορμάκι του Βρεττού Βρεττάκου - 500.000 κρύσταλλα Swarovski & 2.000 κρόσσια - καθρέφτης! (φωτό)

Το είχε φορέσει σε συναυλία της!

Η Μπιγιονσέ έγινε κούκλα και μάλιστα με δημιουργία του σχεδιαστή Βρεττού Βρετάκου. Φορά ένα καταπληκτικό κορμάκι με  500.000 κρύσταλλα Swarovski και 2.000 κρόσσια!

Ο Βρεττός Βρεττάκος συνεργάζεται με την Μπιγιονσε από το 2013 και έχει σχεδιάσει στο παρελθόν ονειρικά κομμάτια για την μεγάλη σταρ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

Ένα από αυτά είναι και το κεχριμπαρί κορμάκι με τα 500.000 κρύσταλλα Swarovski και τα 2.000 κρόσσια - καθρέφτες που φόρεσε η τραγουδίστρια σε συναυλία που έκανε το 2018.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

Αυτή του η δημιουργία λοιπόν είναι και το ρούχο που φορά η κούκλα - Μπιγιονσε! Πρόκειται για μια τύπου Barbie παιδική κούκλα η οποία είναι ότι πιο glam έχουμε δει.

Φορά το κορμάκι που είχε σχεδιάσει για την τραγουδίστρια ο Βρεττός Βρεττάκος, ενώ έχει φυσικά τα πλούσια, μακριά μαλλιά της αμερικανίδας σταρ.

Μάλιστα η κούκλα φορά και μακριές μπότες που είναι επίσης μέσα στα στρας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hellokittles

 

Ο ίδιος ο Βρεττός Βραττάκος μιλώντας πριν κάποια χρόνια στο People είχε πει ότι η πρώτη προσέγγιση για συνεργασία με την Μπιγιονσέ είχε γίνει το 2012 μέσω του καλού του φίλου και συνεργάτη Διονύση Κολπονίδου. 

« Να σου πω την αλήθεια, δεν είχα δώσει βάση. Κάποια στιγμή ο Διονύσης μου είπε "το ξέρεις ότι θέλει ρούχα σου ο στυλίστας της Μπιγιονσέ και ότι προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί μας και δεν μας βρίσκει;". Τελικά τα ρούχα στάλθηκαν και μας απάντησαν πως θέλουν να αναλάβουμε όχι μόνο το ρούχο της Μπιγιονσέ αλλά και όλη τη θεματική, καθώς και το μπαλέτο και τους χορευτές του tour της» είχε πει χαρακτηριστικά ο Βρεττός Βρεττάκος.

 

 

Ο γνωστός σχεδιαστής ανέβασε τώρα στο Instagram του μια φωτογραφία της συγκεκριμένης κούκλας η οποία λάμπει μέσα σε αυτό το καταπληκτικό κορμάκι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ