Οι νέες τσάντες του Versace σε εκτυφλωτικά χρώματα, είναι τόσο εντυπωσιακές που τις θέλεις όλες - Ούτε μεγάλες, ούτε μικρές (φωτό)

Η Precious Lee, η Hailey Bieber και η Kendall Jenner στη νέα καμπάνια του οίκου

Σε  εκτυφλωτικά χρώματα και με το μέγεθός τους να είναι ιδανικό, οι νέες τσάντες του Versace είναι όλα όσα ονειρευόμασταν. Ούτε πολύ μεγάλες, αλλά και ούτες πολύ μικρές, σε κάνουν να τις θέλεις όλες.

Ο γνωστός οίκος μόδας λανσάρει την νέα LaMedusa τσάντα του, την οποία κοσμεί φυσικά το λογότυπο του versace, η «μέδουσα».

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

 

Η Precious Lee, η Hailey Bieber και η Kendall Jenner είναι τα τρια μοντέλα που εμφανίζονται στην νέα καμπάνια του οίκου.

 

 

Οι τσάντες απλά ονειρικές. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα του Versace τα χρώματα είναι εκπληκτικά.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

Από το λιλά με την κίτρινη νέον αλυσίδα που κρατά η Hailey Bieber, στην γαλάζια με την πορτοκαλί αλυσίδα που κρατά η Precious Lee είναι όλες τους υπέροχες.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

Βέβαια η τσάντα κυκλοφορεί βέβαια και σε μαύρο χρώμα με χρυσή αλυσίδα και χρυσό το λογότυπο του οίκου.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

Οι νέες τσάντες του Versace είναι υπέροχες αλλά φυσικά... απλησίαστες με τις τιμές να ξεπερνούν τα 500.000 ευρώ! Αυρτό βέβαια δεν μας πτοεί καθόλου αφού μπορούμε ακόμα να τις απολαύσουμε μέσα από τις φωτογραφίες.

Αλλωστε οι μεγάλοι οίκοι λανσάρουν σχέδια και χρώματα τα οποία στην συνέχεια - μέσα από άλλες και φθηνότερες εταιρίες - έρχονται και στην ντουλάπα μας. Οπότε  κορίτσια μην ανησυχείτε!

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

 

«Με αυτές τις εικόνες ήθελα να απεικονίσω τη σύγχρονη Μέδουσα. Ή καλύτερα, για να επισημάνουμε πώς τα πολλά πρόσωπά της μπορούν να διαφέρουν δραστικά μεταξύ τους και κάθε γυναίκα μπορεί στην πραγματικότητα να είναι η Μέδουσα», δήλωσε η Donatella Versace για την συγκεκριμένη συλλογή.

 «Όλοι μας, με τις διαφορές μας και τους μοναδικούς χαρακτήρες, μπορούμε να εκφραζόμαστε και με τον τρόπο που αποφασίζουμε να ντυθόυμε. Το ίδιο πράγμα ισχύει και για μένα, φυσικά. Ζούμε σε έναν κόσμο στον οποίο οι διαφορές μεταξύ των φύλων δεν είναι πλέον σημαντικές και μας έχει δοθεί ένα είδος ελευθερίας όπως ποτέ άλλοτε. Ας το χρησιμοποιήσουμε και να το χρησιμοποιήσουμε καλά! »

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ