Η Τζένη Μπαλατσινού τρισευτυχισμένη & fit βγαίνει από το μαιευτήριο με τον Υπουργό άντρα της και τον μπέμπη τους - Όλες οι φωτό

Είναι στο σπίτι της με το μωράκι της! 

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε χθες μετά από 18 ολόκληρες ημέρες η Τζένη Μπαλατσινού. Με τα χαμόγελα της ευτυχίας ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους, η Τζένη και ο σύζυγός της, Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έφυγαν το μεσημέρι της Τρίτης για το σπίτι τους! 

Ο γιατρός της Παντελής Τρομπούκης μίλησε για έναν δύσκολο τοκετό, ενώ η ίδια δε μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Δείτε επίσης: H Τζένη Μπαλατσινού στην πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου της - ''Είμαστε έτοιμοι, Κικίλιας junior'' (φωτό)

 

Η Τζένη Μπαλατσινού ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα το γιατρό, τον κο Παντελή Τρομπούκη και όλη την ομάδα. Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, την εξαιρετική ομάδα, που κάνουν λειτούργημα, πάνω, τις κοπέλες στη μονάδα νεογνών. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και ιδιαίτερα τον άντρα μου» είπε μεταξύ άλλων και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της. 

Ο μαιευτήρας γυναικολόγος του ζευγαριού δήλωσε:

"Ανήμερα τα Χριστούγεννα, γεννήθηκε με καισαρική τομή ένα υγιέστατο, αρτιμελές νεογνό σωματικού βάρους 3,5 κιλών. Είχαμε, η αλήθεια είναι, ένα δύσκολο τοκετό, αλλά η Τζένη αποδείχθηκε ιδιαίτερα δυνατή. Εν συνεχεία, στη φάση των τυπικών εργαστηριακών εξετάσεων, που είναι η συνήθης διαδικασία, το νεογνό παρέμεινε λίγο παραπάνω στο μαιευτήριο.

Τους ευχαριστώ από καρδιάς, είναι καταξιωμένοι άνθρωποι και οι δύο, τους γνωρίζουμε όλοι, αλλά είναι ένα μοναδικό ζευγάρι με γνώμονα την αγάπη, τη συντροφικότητα και τη δύναμη που τους διέπει. Είναι εντυπωσιακό ποσό ο ένας στηρίζει τον άλλον ουσιαστικά! Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο για το νέο τους μέλος, το αγοράκι τους. Κάθε ευτυχία και, πάντα, δύναμη που τους διακρίνει".

Γιατί έκατσε τόσο πολύ στο μαιευτήριο 

Η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε στο Pop Up πως η Τζένη είχε έναν δύκσολο τοκετό. Συγκεκριμένα είπε: Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και στην Τζένη και στο μωρό, γι'αυτό και έμειναν για να είναι φροντισμένοι και να τους παρακολουθούν οι γιατροί. Όλα είναι άψογα!. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ