«Ιστορική στιγμή» ο Alain Delon με την πρώην σύζυγό του Nathalie Delon μετά από 53 χρόνια - Εκείνος 85, εκείνη 79 (φωτό)

Έζησαν ένα φλογερό έρωτα γεμάτο εντάσεις

Μια φωτογραφία σπάνια, μια στιγμή «ιστορική». Ο Alain Delon και η πρώην σύζυγός του Nathalie Delon μαζί μετά από 53 χρόνια. Αυτός είναι πλέον 85 και εκείνη 79. Κάποτε έζησαν ένα φλογερό έρωτα που τους χάρισε και τον γιο τους Antony, τώρα κάθονται αντικριστά και πίνουν τον καφέ τους.

Ο Alain Delon και η Nathalie γνωρίστηκαν το 1963. Τότε εκείνη ονομαζόταν Nathalie Barthélémy ωστόσο θα κρατήσει το όνομα του ηθοποιού ακόμα και μέχρι σήμερα. "Υπάρχει μία κυρία Delon" θα πει αυτός κάποτε σε συνέντευξή του.

Εκείνη ηθοποιός και μοντέλο, με μαροκινή καταγωγή, εκείνος ο γόης του γαλλικού σινεμά, θα ζήσουν έναν έρωτα φλογερό αλλά γεμάτο εντάσεις. 

Το ζευγάρι θα παντρευτεί και θα φύγει για την Αμερική όπου ο Delon είχε κάνει ένα συμβόλαιο για να παίξει σε αμερικανικές ταινίες.

Στις 30 Σεπτεμβρίου του 1964 θα γεννηθεί ο γιος της  Antony Delon σε μια κλινική του Λος Άντζελες. Τρια χρόνια μετά τον γάμο τους θα χωρίσουν.

53 χρόνια μετά όμως, οι δυο τους κάθονται και πάλι μαζί και παίρνουν τον καφέ τους.

Στη σελίδα Parismatch celebrities στο Instagram ανέβηκε μια φωτογραφία από την «ιστορική» αυτή συνάντηση. Πρόκειται για μια εικόνα που μοιράστηκε ο γιος του ζευγαριού στα social media.

Αυτός φορά ένα λευκό πουλόβερ και κασκόλ ενώ εκείνη φορά ακόμα το μαύρο της μπουφάν. Με κοντό ξανθό μαλλί κοιτά προς την κάμερα που την τραβά.

Δεν ήταν η μόνη γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Delon ηταν ωστόσο η πιο σημαντική, αυτή που διάλεξε να κάνει γυναίκα του.

Οι άλλες γυναίκες στην ζωή του Alain Delon

Στις 20 Μαρτίου 1959, ο Delonν αρραβωνιάστηκε με την ηθοποιό Romy Schneider, την οποία συνάντησε όταν συν-πρωταγωνίστησαν στην ταινία Christine (1958).

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, είχε μια σχέση με τη Γερμανίδα ηθοποιό, τραγουδίστρια και μοντέλο Nico.  Στις 11 Αυγούστου 1962, Η Νίcο γέννησε έναν γιο, τον Christian Aaron Boulogne.

Το παιδί μεγάλωσε κυρίως από τη μητέρα και τον πατριό του. Τον Δεκέμβριο του 1963, η Schneider και Delon αποφάσισαν να διακόψουν τον αρραβώνα τους.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1960 ο Delon είχε μια μικρή σχέση με την Dalida. οι δύο ήταν φίλοι από την πρώτη συνάντηση στο Παρίσι το 1955, όπου ήταν γείτονες σε ένα κτίριο που βρίσκεται στα Ηλύσια Πεδία.

Το 1968, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Jeff, ο Delon γνώρισε τη γαλλική ηθοποιό Mireille Darc με την οποία ξεκίνησε μια σχέση που κράτησε μέχρι το 1982.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eve Mangin (@evemangin)

Αργότερα, είχε μικρές σχέσεις με την ηθοποιό Anne Parillaud, στη συνέχεια με την Catherine Bleynie.

 

Το 1987, ο Delon γνώρισε το μοντέλο από την Ολλανδία Rosalie van Breemen. 

 Απέκτησαν δύο παιδιά, την Anouchka Delon (25 Νοεμβρίου 1990) και τον Alain-Fabien Delon (18 Μαρτίου 1994).  Η σχέση τους έληξε ωστόσο το 2001.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ