Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής και Τάκης αντιμέτωποι για την Δρόσω - Έγκυος η Πηνελόπη (βίντεο)

Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της Πηνελόπης; 

Ο Κωνσταντής καταλαβαίνει πως ο Τάκης δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Έχει έρθει για να διεκδικήσει τη Δρόσω και να την κερδίσει πάλι.

Ποια θα είναι η αντίδραση του Τάκη, όμως, όταν η Δρόσω του ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να είναι ξανά μαζί και δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει; Η Ελένη με τη Λέτα συνεχίζουν να βρίσκουν γυναίκες και να μαζεύουν μαρτυρίες εναντίον του Βόσκαρη. Θα καταφέρουν να κρατήσουν κρυφά τα σχέδιά τους από εκείνον;

 

Η Μυρσίνη θέλει να πείσει τον Δούκα να δεχτεί την επιστροφή της Πηνελόπης και του Γραμματικού στο σπίτι τους. Ο Γραμματικός, όμως, δε θέλει ούτε να το ακούσει και η Πηνελόπη απαιτεί εξηγήσεις.
 

 

Ο Νικηφόρος προχωράει με την ψηφοφορία στον Συνεταιρισμό αλλά προς έκπληξή του, η Ελένη και ο Μιλτιάδης θα είναι εκεί, αποφασισμένοι να μην τον αφήσουν να τους διαλύσει. Η Σοφούλα ξελογιάζεται από τον Βόσκαρη και ανακοινώνει στους γονείς της πως δε θέλει να παντρευτεί τον Άγγελο. Η Ουρανία αποφασίζει να σταματήσει να δουλεύει, παρά τις αντιρρήσεις των φιλενάδων της, ενώ η Δόμνα στριμώχνει τον Κωνσταντή, έχοντας μάθει το μυστικό του.

Τι θα δούμε σήμερα

 

Δείτε εδώ απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο

 

Έγκυος η Πηνελόπη

Σύμφωνα με το τελευταίο spoiler του TV 24, η Πηνελόπη μένει έγκυος στο πρώτο της παιδί, ωστόσο, η χαρά που νιώθει διακατέχεται και από φόβο καθώς δεν γνωρίζει αν το παιδί που περιμένει είναι του Αλέξη ή του Μελέτη, με τον οποίο, την ίδια χρονική περίοδο με τον άντρα της, συνευρέθηκε ερωτικά μαζί του. 

 

 

 

 

Το χαρμόσυνο αυτό νέο φέρνει χαρά στο βαρύ κλίμα που επικρατεί στο σπίτι των Σεβαστών, με τον Δούκα να νιώθει συγκινημένος που η κόρη του θα του χαρίσει εγγονάκι.

Παράλληλα, η Πηνελόπη θα συμμαχήσει με τον σύζυγό της κατά του πατέρα της, καθώς ο Αλέξης θα της αποκαλύψει πως έχει στοιχεία εναντίον της οικογένειάς της. Η νεαρή κοπέλα θα συγκλονιστεί και θα έρθει σε σύγκρουση με τους δικούς της, ενώ θα βοηθήσει τον σύζυγό της στην προσπάθειά του να ξανανοίξει την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ