Ζαλμάς: Είχα απώλεια λίμπιντο, έπασχα από καρκίνο στο στόμα αλλά και φυματίωση, ωσότου… (βίντεο)

Μίλησε από καρδιάς για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε

Στην εκπομπή της ΕΡΤ2 «Η ζωή είναι στιγμές» μίλησε ο ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς, που αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι στο παρελθόν είχε απώλεια λίμπιντο, ενώ έπασχε και απο καρκίνο στο στόμα.

Ειδικότερα ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή και μίλησε από καρδιάς για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε όσο εργαζόταν ακόμα ως τραπεζικός υπάλληλος.

Ο Ζαλμάς αποκάλυψε ότι «πνιγόταν» στο συγκεκριμένο εργασιακό περιβάλλον με αποτέλεσμα να έχει ψυχοσωματικά προβλήματα, αλλά τόνισε παράλληλα ότι είχε μέσα του την «φλόγα» του ηθοποιού.

Ήταν και αυτά τα προβλήματα, που τον έκαναν να στραφεί τελικά στην υποκριτική και να διαλέξει τον δρόμο του ηθοποιού.

«Με έπνιγε και δεν ήταν μόνο αυτό το περιβάλλον το εργασιακό. Είχα μέσα μου αυτή τη φλόγα της υποκριτικής που με έκαιγε. Κουβαλούσα πάρα πολύ δύσκολα τον Ζαλμά μέσα μου» είπε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Ζαλμάς στην εκπομπή της ΕΡΤ2.

Ο ίδιος μίλησε ακόμα για την απώλεια λίμπιντο: «Το πρώτο σύμπτωμα ήταν η απώλεια της λίμπιντο σε μια νεαρή ηλικία. Το δεύτερο σύμπτωμα ήταν η βλεφαρόπτωση, πτώση των μαλλιών, αδυναμία να ξυπνήσω το πρωί και κανόνια να βαράνε».

 

«Εν συνεχεία καρκίνος στο στόμα και φυματίωση. Όλα αυτά προς το τέλος της θητείας μου, λίγο πριν παραιτηθώ. Έξι μήνες μετά την παραίτησή μου δεν είχαν αφήσει κανένα ίχνος. Για τη φυματίωση έκανα θεραπεία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ