Η δημοσιογράφος Ισαβέλλα Κούτση: Ήμουν στην κουζίνα, έβγαλα μια κραυγή και γεννήθηκε το παιδί μου - Έπεσε στο πάτωμα, ο ομφάλιος λώρος κόπηκε μόνος του… (βίντεο)

 Ήταν τρομακτικό

Η δημοσιογράφος Ισαβέλλα Κούτση περιέγραψε στην εκπομπή Happy Day την γέννηση του παιδιού της και τα όσα είπε ήταν συγλονιστικά. Ο ομφάλιος λώρος κόπηκε μόνος του με αποτέλεσμα το νεογέννητο μωρό να πέσει όπως είπε στο πάτωμα.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και περιέγραψε τον τοκετό της, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι έβγαλε μια κραυγή και «γεννήθηκε το παιδί».  Όπως εξήγησε η ίδια ήταν στην 39 εβδομάδα κύησης και περίμενε ότι θα γεννήσει σε λίγες ημέρες.

«Ήμουν στην 39η εβδομάδα κύησης και θα γεννούσα σε πέντε μέρες. Ήμουν σπίτι, φαγωμένη και είχα έντονους πόνους που νόμιζα ότι ήταν στομαχικές διαταραχές. Πήγα στην κουζίνα νιώθοντας ένα κάψιμο, έβγαλα μια κραυγή και γεννήθηκε το παιδί. Τόσο απλά και τόσο τρομακτικά. Ήταν τρομακτικό. Δεν είχα ακούσει ποτέ τον όρο «οξύς τοκετός», αν μου το έλεγε άλλη γυναίκα δεν θα τα πίστευα» είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Το μωρό γεννήθηκε ενώ ήμουν όρθια και έπεσε στο πάτωμα. Ο ομφάλιος λώρος κόπηκε μόνος του. Ήμουν με τον σύζυγό μου και κοιτούσαμε το μωρό στο πάτωμα. Το μωρό ήταν ακίνητο, δεν είχε πάρει ακόμα ανάσα. Όταν ο σύζυγός μου σήκωσε το μωρό και το πήρε αγκαλιά, πήρε ανάσα και άρχισε να κλαίει. Ήμουν σε κατάσταση σοκ.

Όταν γέννησα δεν μπορούσα να πάω στο μαιευτήριο γιατί δεν ξέραμε αν έχει βγει ο πλακούντας. Μαζί ψάχναμε τον πλακούντα κάτω από τα έπιπλα. Είχα ακατάσχετη αιμορραγία. Βγήκε τελικά ο πλακούντας, τον βάλαμε σε μια σακούλα και πήγαμε στο μαιευτήριο» κατέληξε η Ισαβέλλα Κούτση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ