Ξεκαρδιστικός ο Τάκης Ζαχαράτος! Έγινε Ματίνα Παγώνη: Καταλαβαίνω ότι συγκαήκατε από την καναπεδίλα αλλά… Απόκριες δεν κάνουμε (βίντεο)

Ότι και να πούμε είναι λίγο!

Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι απλά υπέροχος! Μεταμορφώθηκε σε Ματίνα Παγώνη και μας είπε ότι φέτος δεν κάνουμε Απόκριες. Το βίντεο που ανέβασε είναι ξεκαρδιστικό.

Το ότι ο Τάκης Ζαχαράτος είναι θεούλης το γνωρίζαμε. Άλλωστε ο ίδιος συνχά πυκνά μεταμορφώνεται σε κάποιο διάσημο πρόσωπο είτε από τον χώρο της τέχνης ή από αυτόν της πολιτικής.

 

 

Αυτή τη φορά λοιπόν έγινε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ και το αποτέλεσματα ήταν απλά υπέροχο.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ανέβασε στη σελίδα του στο Instagram, φορώντας μια ξανθιά περούκα, κόκκινο κραγιόν και ένα κίτρινο σακάκι απαντά στην ερώτηση του «δημοσιογράφου» για το αν θα κάνουμε φέτος Απόκριες.

 

 

Με ύφος σχεδόν θυμωμένο και με αγανάκτηση που παρά τα μέτρα δεν καθόμαστε στο σπίτι ο Ζαχαράτος απαντά μεταξύ άλλων "καταλαβαίνω ότι συγκαήκατε από την καναπεδίλα".

 

 

Στον λογαριασμό του στο Instagram μάλιστα ανέβηκαν δύο βίντεο, στα οποία μας λέει με λίγα - αλλά ξεκαρδιστικά - λόγια ότι φέτος Απόκριες δεν κάνουμε. Απολαύστε τον!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ