Επίδομα 534 ευρώ: Ξεκινούν οι πληρωμές για τις αναστολές Δεκεμβρίου - Πότε θα μπουν τα χρήματα;

 Ο μισθωτός αποζημιώνεται με 17,8 ευρώ

Ξεκινούν οι πληρωμές για το επίδομα των 534 ευρώ που θα λάβουν οι δικαιούχοι, οι οποίο και τέθηκαν ή παρέμειναν σε αναστολή κατά τον μήνα Δεκέμβρη.

Ειδικότερα σύμφωνα με τις πληροφορίες οι πληρωμές για το επίδομα των 534 ευρώ αναμένεται να πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου ως και την Τετάρτη 13 του μήνα. Να σημειωθεί ότι η πληρωμή αφορά όσους τέθηκαν σε αναστολή (ή και παρέμειναν) κατά τον Δεκέμβριο ενώ για κάθε ημέρα αναστολής, ο μισθωτός αποζημιώνεται από το κράτος με 17,8 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι το υπουργείο Εργασίας είχε ανακοινώσει ότι δίνεται παράταση για τις δηλώσεις αναστολών Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου με την διορία για να υποβληθούν οι νέες δηλώσεις και οι ορθές επαναλήψεις για τον Οκτώβριο να λήγει σήμερα Δευτέρα (11/1).

Για τις τελευταίες δηλώσεις του Νοέμβρη η Εργάνη αναμένεται να ανοίξει από τις 12 ως και τις 14 Ιανουαρίου. Εκτός αυτών όσοι εργαζόμενοι είχαν μέρες αναστολής μέσα στον μήνα Δεκέμβρη αναμένεται να λάβουν πέρα από το επίδομα και την δεύτερη δόση του δώρου Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ