Άγριες Μέλισσες: Σε απόγνωση ο Κωνσταντής - Αποκαλύπτει στην Μυρσίνη πως είναι ερωτευμένος με την Δρόσω & θέλει να την παντρευτεί

Πώς θα αντιδράσει η Μυρσίνη;

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες!

Αφού ο Δούκας Σεβαστός μαθαίνει ξαφνικά από τον Τάκη ότι ο Νικηφόρος βρέθηκε ερωτικά με τη Δρόσω και ότι ο Σέργιος είναι γιος της Δρόσως και όχι της Ασημίνας, έρχεται η σειρά της Μυρσίνης για να πάθει σοκ.

 

 

Πώς θα αντιδράσει η Μυρσίνη όταν μάθει ότι και ο τρίτος της γιος έχει μπλέξει με μία… Σταμίρη; Σύμφωνα με το TiVi Sirial, την ώρα που ο Τάκης αποκαλύπτει στο Δούκα ότι ο εγγονός του είναι παιδί της Δρόσως έρχεται το δεύτερο σοκ. Ο Κωνσταντής επιβεβαιώνει το νέο λέγοντας:

 

 

«Είναι αλήθεια πατέρα. Βρήκα τη Δρόσω στην Αθήνα και μου τα είπε όλα. Γι΄ αυτό είχε εξαφανιστεί τόσα χρόνια, για να προστατεύσει το γιο σου το καλομαθημένο…»

Και θα αποκαλύψει τότε: «Είμαι ερωτευμένος με τη Δρόσω και θέλω να την παντρευτώ».

 

 

 

 

Τότε η Μυρσίνη θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η ιδέα ότι θα κάνει και τρίτη νύφη Σταμίρη είναι κάτι που δεν μπορεί να χωρέσει το μυαλό της και οι αντίδρασή της θα φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια Σεβαστού!

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Στο Συνεταιρισμό ο αναβρασμός είναι μεγάλος μετά την κλοπή που έγινε το χρηματοκιβώτιο, με τον Κωνσταντή να σκέφτεται πως πρέπει να ακολουθήσει το σατανικό κόλπο του Δούκα, προκειμένου να αποφύγει τον εκβιασμό του Σωκράτη.

Θα ρισκάρει να παραχωρήσει όλη την περιουσία του στον Νικηφόρο;  Το κόσμημα που πρόσφερε ο Μελέτης στην Πηνελόπη, θα γίνει αφορμή για να ταράξει ακόμα μια φορά τη σχέση της με τον Αλέξη.

Ο Βόσκαρης εκμεταλλεύεται την υπόθεση του Νέστορα για να στοχοποιήσει την Ελένη, η οποία καταλήγει ξανά στα χέρια του.

Ο παράνομος δεσμός της Δρόσως και του Κωνσταντή δείχνει να τελειώνει πριν καν αρχίσει ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι της Ελένης θα βάλει τον Τάκη σε μπελάδες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ