Η Pink και ο Carey Hart γιορτάζουν 15 χρόνια μαζί: Η πρόταση γάμου που του έκανε, ο χωρισμός & τα δύο παιδιά (φωτό)

Ήτα μια τρελή κούρσα!

Η Pink και ο Carey Hart μπορεί να είχαν περιπέτειες στην σχέση τους ωστόσο μετράνε μαζί ήδη 15 χρόνια, με την γνωστή τραγουδίστρια να δηλώνει περήφανη για αυτό.

Το διάσημο ζευγάρι που μετρά ήδη 15 χρόνια σχέσης, δύο χωρισμούς και δύο παιδιά είχε πριν απο λίγες ημέρες την επαίτιό του.

Έτσι λοιπόν η Pink ανάρτησε μερικές κοινές τους φωτογραφίες στην σελίδα της στο Instagram και έγραψε λίγα λόγια για τον άντρα της ζωής της.

 

 

"15 χρόνια. Είμαι πολύ περήφανη μωρό μου. Είδες μερικές φορές το να πεισμώνεις βγαίνει σε καλό. Ήτα μια τρελή κούρσα αλλά μάθαμε να μένουμε στην γραμμή. Στην υγεια των επόμενων 15 ημερών τουλάχιστον.Σαγαπώ" έγραψε η τραγουδίστρια στο ποστ που έκανε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

 

Από την μεριά του όμως και ο Carey Hart έκανε μια ανάλογη ανάρτηση για την επέτειό τους ανεβάζοντας ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε την Pink να χορεύει με φόντο την θάλασσα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carey Hart (@hartluck)

 

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά,την Willow Sage Hart που είναι 9 χρονών και τον Jameson Moon που είναι 4. .

 

 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2001 αλλά χώρισαν το 2003. Λίγα χρόνια αργότερα, το 2015, η Pink θα πάρει την πρωτοβουλία και θα κάνει πρόταση στον καλό της.

Ο Hart είναι οδηγός motorcross και συμμετείχε τότε σε ένα πρωτάθλημα. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε λοιπόν μπροστά του με μια πινακίδα που έγραφε "θα με παντρευτείς; Σοβαρολογώ"!!

 

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε ένα χρόνο αργότερα ωστόσο και πάλι χώρισαν μετά από δύο μόλις χρόνια γάμου, σύμφωνα και με το usmagazine.com.

Ωστόσο δεν έμειναν μακριά ο ένας από τον άλλο, με την τραγουδίστρια να ανακοινώνει το 2010 ότι είναι και πάλι μαζί!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ