Βασίλισσες και πριγκίπισσες εύχονται στην Kate Middleton - Η βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας, η Mathilde του Βελγίου και η Mary της Δανίας

Οι γαλαζοαίματοι έσπευσαν να της πουν χρόνια πολλά

Τα γενέθλιά της είχε η Kate Middleton με την βασίλισσα Maxima, αλλά και την Mathilde του Βελγίου και την Mary της Δανίας να της εύχονται για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Η σύζυγος του πρίγκιπα William έγινε 39 ετών και όπως είναι φυσικό πολλοί ήταν οι γαλαζοαίματοι που έσπευσαν να της πουν χρόνια πολλά.

Η πριγκίπισσα Mary της Δανίας της ευχήθηκε με μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, με την ανάρτηση να γράφει χρόνια πολλά στην Δούκισσα του Κέιμπριτζ που γίνεται 39 ετών.

Στην φωτογραφία βλέπουμε τις δύο γυναίκες να είναι μαζί κρατώντας ανθοδέσμες στα χέρια τους. Η πριγκίπισσα Mary φορά ένα σκούρο μπλε παλτό, με γαλάζια μπλούζα, ενώ η Kate Middleton έχει επιλέξει ένα κόκκινο μακρύ παλτό.

Ευχές για χρόνια πολλά ήρθαν και από την βασίλισσα Mathilde του Βελγίου με μια επίσης κοινή της φωτογραφία με την Kate Middleton.

Πρόκειται για μια κοινή τους εμφάνιση τον Ιούλιο του 2017 στο Commonwealth War Graves Commission Ypres Memorial.

Η Kate φορά ένα απίστευτο λευκό σύνολο, ενώ λαμπερή είναι και η βασίλισσα Mathilde η οποία είχε επιλέξει ένα γκρι φόρεμα με λινό και δαντέλα.

Και οι δύο γυναίκες φορούν επίσης εντυπωσιακά καπέλα, κάτι σύνηθες για τα μέλη των βασιλικών οικογενειών.

Χρόνια πολλά ευχήθηκε από την μεριά της και η βασίλισσα Maxima. 

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, οι δύο γυναίκες βρίσκονται μαζί σε κάποια εκδήλωση.

Η μεν Kate φορά ένα λευκό σύνολο με μαύρες λεπτιμέρειες, ενώ η Mathilde είχε επιλέξει ένα ανοιχτό ροζ ταγιέρ το οποίο συνδύασε με ένα απίστευτο καπέλο με λουλούδια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ