Δόμνα Μιχαηλίδου: Δίνουμε δίκαια επιδόματα, θα υπάρξουν αυξήσεις - Καμία πρόθεση να καταργηθούν

Εξήγησε ποιος είναι ο οδηγός που ακολουθούν για την καταβολή επιδομάτων

Για τα επιδόματα μίλησε στον ΣΚΑΪ η Δόμνα Μιχαηλίδου, με την υφυπουργό Εργασίας να λέει μεταξύ άλλων ότι δεν θα καταργηθούν, ενώ αναμένεται να υπάρξουν και αυξήσεις.

"Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να καταργηθεί οποιοδήποτε επίδομα που προστατεύει τους πιο ευάλωτους»" είπε χαρακτηριστικά η υφυπουργός μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

"Δίνουμε δίκαια επιδόματα" τόνισε ακόμα εξηγώντας πως ο οδηγός που ακολουθούν για την καταβολή επιδομάτων είναι το εισόδημα και αντικειμενικά κριτήρια.

Όπως είπε η κα Μιχαηλίδου "συνδέσαμε επιδόματα με σχολική φοίτηση".  Ακόμα διευκρίνισε ότι σε όλα τα επιδόματα θα υπάρξουν αυξήσεις.

προνοιακός προϋπολογισμός για το 2021 είναι αυξημένος κατά 22%. Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα είναι αυξημένο κατά 15%. Το επίδομα παιδιού κατά 20%. Το στεγαστικό είναι αυξημένο κατά 34%".

Τέλος, ανέφερε πως για τα νηπιαγωγεία και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς που είναι χαμηλού ρίσκου αναμετάδοσης του ιού, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να πηγαίνουν στις ειδικές δομές δομές για rapid test.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ