Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το τρίγωνο Αφροδίτης - Άρη είναι μια από τις πιο όμορφες όψεις για ερωτικά ραντεβού

Το Σαββατοκύριακο έρχεται με δυο κύριες όψεις που ευτυχώς εξισορροπούν η μία την άλλη

Το Σαββατοκύριακο έρχεται με δυο κύριες όψεις που ευτυχώς εξισορροπούν η μία την άλλη. Αναφέρομαι στο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, που ενισχύει την επιθυμία μας για κοινωνικές επαφές, χαρά και διασκέδαση το Σάββατο και τη σύνοδο Ερμή-Κρόνου που είναι λίγο πιο «βαριά», καθώς στρέφει τη σκέψη μας στα σοβαρά και απαιτητικά καθήκοντα και υποχρεώσεις που έχουμε την Κυριακή. Η Σελήνη από το μεσημέρι του Σαββάτου θα βρίσκεται στον Τοξότη, ενθαρρύνοντας τα σχέδια μας για το μέλλον.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη είναι μια από τις πιο όμορφες όψεις για ερωτικά ραντεβού, αλλά για να ενισχύσουμε και τις φιλίες μας. Αν έχετε θέματα σε μια προσωπική σχέση που θέλετε να τα συζητήσετε και να τα ξεδιαλύνετε, εκμεταλλευτείτε το Σάββατο για μια τέτοια διαδικασία.

Την Κυριακή τα ξημερώματα ο Ερμής στον Υδροχόο, πλέον, συναντά τον Κρόνο και φέρνει καθυστερήσεις ή εμπόδια σε κάποια σχέδια που μπορεί να είχαμε κανονίσει γι’ αυτή τη μέρα. Το καλύτερο αντίδοτο για μια τέτοια όψη είναι να συγκεντρωθούμε σε κάτι σημαντικό που έχουμε να κάνουμε και να μην αφήνουμε το μυαλό μας να τρέχει σε αρνητικά και απαισιόδοξα σενάρια.

Προσεκτικά πρέπει να αντιμετωπίσουμε τυχόν συζητήσεις την Κυριακή, διότι εύκολα μπορεί να δημιουργήσουν ψυχρότητα στις σχέσεις, αίσθημα απόρριψης και θλίψη. Γι’ αυτό βρίσκουμε ένα κανάλι να διοχετεύσουμε τη σκέψη και τη δράση μας και γλιτώνουμε το να μας πάρει «από κάτω»!

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο με την Σελήνη στον Τοξότη, από το μεσημέρι του Σαββάτου κι έπειτα, είναι πιο κοινωνικό για σας και σας δίνει ευκαιρίες κάπως να το ρίξετε έξω είτε για να κάνετε μια βόλτα είτε για να δείτε κάποια άτομα που σας έχουν λείψει.

Θα εστιάσετε την προσοχή σας σε φίλους κι εδώ είναι που θέλει προσοχή αν υπάρχει κάποιο θέμα είτε με έναν φίλο είτε ακόμη με έναν συνεργάτη. Πρέπει να δείτε αν αυτή η σχέση σας ικανοποιεί, αν κινείστε κι οι δυο στο ίδιο μήκος κύματος ή αν πρέπει να συζητήσετε τις διαφορές σας και να πάρετε από κοινού απόφαση για το πώς θα προχωρήσετε. Αν έχετε γενέθλια τις πρώτες δυο μέρες του ζωδίου μπορεί να υπάρχει και μια ικανοποιητική επαγγελματική ή οικονομική πρόταση που θα συζητήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μικτές οι επιρροές του Σαββατοκύριακου. Από τη μια το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη το Σάββατο παραπέμπει σε μια ωραία συνάντηση ή επαφή που μπορεί να σας φτιάξει τα κέφια, κυρίως σε ερωτικό ή φιλικό επίπεδο. Από την άλλη η σύνοδος Ερμή-Κρόνου την Κυριακή μπορεί να σας ζορίσει σε θέματα που αφορούν τη δουλειά, καθώς θα ψάχνετε να βρείτε τι πρέπει να κάνετε για να γίνει πιο αποδοτική η εργασία σας ή να πουλάνε περισσότερο τα προϊόντα της δουλειάς σας.

Αυτό που δεν πρέπει να επιτρέψετε με τίποτε είναι να σας πάρει από κάτω και να αρχίσετε να σκέφτεστε αρνητικά, αν κάτι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε τώρα στη δουλειά σας. Σαφώς οι αγωνίες είναι μεγάλες, οι απαιτήσεις των ανωτέρων ή όσων έχουν λόγο για τη δουλειά σας ακόμη μεγαλύτερες, αλλά σε αυτή τη φάση το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε είναι να επιβαρύνετε ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σας με αρνητικές σκέψεις. Συγκεντρωθείτε στην ίδια τη δουλειά, κοιτάξτε να είστε παραγωγικοί και όλα τα άλλα θα έρθουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αξιοποιήστε το Σάββατο για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, να ξεκουραστείτε, να κάνετε αυτά που επιθυμείτε εσείς οι ίδιοι και μην πιέζετε τον εαυτό σας. Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να σας κάνει πιο καυστικούς στην κριτική σας απέναντι στους άλλους ή μπορεί να πείτε πράγματα πάνω στην παρόρμηση σας, που να τα μετανιώσετε μετά και να βλάψετε μια σχέση. Καλύτερα σε όποια πρόκληση δεχτείτε να αργήσετε να απαντήσετε, για να την επεξεργαστείτε μόνοι-ες σας καλύτερα και η απάντηση σας να στηρίζεται σε επιχειρήματα κι όχι σε συναισθηματική φόρτιση, ακόμη κι αν έχετε όλο το δίκιο με το μέρος σας. Το Σάββατο, πάντως, είναι σχετικά αρκετά πιο χαλαρό σε σχέση με την Κυριακή που παίζει λίγο με την ψυχολογία σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ