Είναι ο Jeffrey Star ο δεσμός του Kanye West; Εξαιτίας του παίρνει διαζύγιο με την Kim Kardashian; Όλο το story (φωτό- βίντεο)

Τι απάντησε ο beauty influencer με τους 14,2 εκατ. followers;

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως η Kim Kardashian και ο Kanye West οδεύουν προς το διαζύγιο, μετά από 6 χρόνια γάμου και 4 παιδιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον, δε και σχόλια προκάλεσε η φημολογία πως το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους είναι ο Youtuber και influencer, Jeffrey Star!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Όλα ξεκίνησαν όταν μία χρήστης του Tik Tok με περισσότερους από 580.000 ακολούθουσε, η Ava Louise, υποστήριξε πως το διαζύγιο του ζευγαριού, το οποίο, σύμφωνα με το Page Six, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο, δεν αποτελεί έκπληξη.

@realavalouiise

i can’t say WHO cuz he’ll sue me hint hint but it’s part of the reason Kanye’s so religious now it’s his self hatred .... my source is legit I promiss

♬ original sound - Ava Louise

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι ο West έχει σχέση με beauty guru και μάλιστα αρσενικού γένους... Έτσι άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες - που έγιναν viral - για δεσμό ανάμεσα στον influencer με τους 14,2 εκατ. followers και τον ράπερ σύζυγο της Kardashian.

Ωστόσο, ο Jeffree Star δήλωσε εξίσου σοκαρισμένος με την εν λόγω είδηση, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, τονίζοντας πως «είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που έχω διαβάσει στη ζωή μου».

Σε βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο Youtube, ο Star είπε «Δεν μπορώ να καταλάβω πως φτάσαμε σε όλο αυτό... Επειδή μένουμε στην ήδη πολιτεία;».

Συνέχισε, δε, λέγοντας «Υποθέτω ότι ένα κορίτσι κατασκεύασε ένα τεράστιο ψέμα και το είπε στο Tik Tok και έγινε viral...» και συμπληρώνοντας πόσο «ηλίθιο» και «περίεργο» είναι όλο αυτό.

«Θα το πω μόνο μία φορά... Εγώ και ο Kanye δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ και όλο αυτό είναι πολύ αστείο...» είπε, επίσης, ενώ συνέχισε, ξεκαθαρίζοντας «Ο Jeffrey Star είναι single! Δεν κοιμήθηκα ποτέ με τον Kanye». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ