"Άγριες Μέλισσες": Ο Τάκης αποκαλύπτει στους Σεβαστούς την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο- Πως θα αντιδράσει ο Δούκας;

Η Ασημίνα οδηγείται σε μια παράτολμη απόφαση... 

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις και στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες". 

Ο Τάκης αρχίζει να εκβιάζει τη Δρόσω με δύο μυστικά: ότι θα αποκαλύψει το παρελθόν της στην Τρούμπα και ότι ο μικρός Σέργιος είναι δικό της παιδί. Μάλιστα, θα κάνει πράξη και τις δύο απειλές του.

Θα εισβάλει με θράσος στο σπίτι των Σεβαστών και θα αποκαλύψει σε όλους την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο, ότι δηλαδή δεν είναι γιος της Ασημίνας, αλλά παιδί της Δρόσως και του Νικηφόρου, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού TV O’CLOCK,

(Photo: @agriesmelissesgr/ instagram)

Η αποκάλυψη θα φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια, με τον Δούκα να είναι σοκαρισμένος για όλα τα ψέματα του γιου του και της νύφης του, ενώ ο Κωνσταντής θα του δώσει τη χαριστική βολή.

Η Ασημίνα θα έρθει σε απόγνωση και θα κάνει σαφές στη Δρόσω πως δεν πρόκειται να χάσει τον μικρό Σέργιο, τον οποίο αισθάνεται δικό της παιδί. Για πρώτη φορά φοβάται πως ο μικρός θα μάθει την αλήθεια για τη μητέρα του, καθώς είναι πολλοί πλέον εκείνοι που ξέρουν το μυστικό τους. 

Έτσι, μπροστά στην απελπισία της, οδηγείται σε μια παράτολμη απόφαση...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ