Ο Σπύρος Σούλης μας δίνει 3 απίστευτες ιδέες για να διακοσμήσετε τις κολώνες του σπιτιού σας

Δείτε υπέροχες ιδέες... 

Οι κολώνες του σπιτιού, όσο χρήσιμες και πολύτιμες κι αν είναι, μπορούν να σας δυσκολέψουν στη διακόσμηση του σπιτιού. Πολλές φορές δίνουν την εντύπωση ότι περιορίζουν και κόβουν στη μέση τον χώρο του δωματίου, στον οποίο βρίσκονται, ενώ το λευκό τους χρώμα εκπέμπει ψυχρότητα σε σχέση με την ζεστασιά που προέρχεται από τα χρώματα που επικρατούν σε έπιπλα και σε διακοσμητικά στοιχεία.

Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείτε τις κολώνες του σπιτιού και να τις κάνετε μέρος της συνολικής διακόσμησης. Όσο πιο πολύ τις τονίσετε και τους δώσετε έμφαση, τόσο πιο εντυπωσιακό και εναρμονισμένο αποτέλεσμα θα έχετε στη διακόσμηση σας. Ξεκινήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Σχοινί Προμηθευτείτε καφέ, χοντρό σχοινί από φυσικά υλικά για να τυλίξετε με αυτό την κολώνα σας. Ξεκινήστε να κολλάτε με θερμόκολλα το σχοινί, κάνοντας κυκλικές, περιστροφικές κινήσεις από τη βάση της κολώνας, από κάτω, δηλαδή, προς τα επάνω. Συνεχίστε τη διαδικασία αυτή του τυλίγματος και για να μείνει σταθερό φροντίστε να βάζετε θερμόκολλα ανά 20 εκατοστά.

thehomeissue_(kolwna)01

Διακοσμήστε πρωτότυπα την κολώνα σας τυλίγοντάς την με σχοινί αναφέρει το spirossoulis.

Διακοσμητικά τούβλα ή πέτρα Αν το σπίτι σας έχει γήινες αποχρώσεις προτιμήστε το διακοσμητικό τούβλο. Αν στη διακόσμηση του σπιτιού σας επικρατούν έντονα χρώματα επιλέξτε πέτρα σε αποχρώσεις άσπρου και γκρι για να ντύσετε την κολώνα που θέλετε περιμετρικά. Μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας κολλώντας από κάτω προς τα πάνω τα τούβλα ή την πέτρα με κόλλα πλακιδίων.

thehomeissue_(kolwna)02

Δώστε μια αίσθηση ζεστασιάς στον χώρο σας καλύπτοντας τις κολώνες σας με διακοσμητικά τούβλα ή πέτρες.

Αν συνεχίζετε να θεωρείτε την κολώνα σας εμπόδιο, το οποίο δεν θέλετε να αντικρίζετε, σας έχουμε μια επιπλέον λύση για να την «εξαφανίσετε» εντελώς.

Καθρέφτης Κάντε αόρατη την κολώνα σας ντύνοντας την με καθρέφτες γύρω-γύρω. Από μακριά κανείς δεν θα καταλαβαίνει ότι υπάρχει κολώνα μέσα στον χώρο, μέχρι να πλησιάσει και να δει με έκπληξη την αντανάκλασή του. Παράλληλα, οι καθρέφτες θα δίνουν την αίσθηση ότι ο χώρος σας είναι μεγαλύτερος.

thehomeissue_(kolwna)03

Κρύψτε την κολώνα σας κάνοντας παράλληλα τον χώρο να φαίνεται διπλάσιος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ