Αποκαλυπτική Ελένη Ράντου: Όταν πήγε στο Λονδίνο κρυφά στην εκδρομή της κόρης της- Η μάνα της που την πίεσε να παντρευτεί τον Βασίλη (βίντεο)

Η σχέση με την κόρη της, η υπερπροστατευτικότητα και οι πιέσεις που δέχθηκε από την μητέρα της για να παντρευτεί τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου... 

Η Ελένη Ράντου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" του Mega και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη ζωή της.

 

 

Αναφερόμενη στα στερεότυπα και τις πιέσεις που δέχονται οι γυναίκες από την γέννησή τους ακόμη, μίλησε και για το γεγονός πως η μητέρα της την πίεσε ιδιαίτερα να παντρευτεί τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

 

 

«Υπήρχαν πιέσεις οικογενειακές... Ένας από τους λόγους που παντρεύτηκα ήταν ότι όταν ζούσαμε μαζί με τον Βασίλη η μαμά μου με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και μου έλεγε "Μα είναι δυνατόν; Δεν ξέρεις πόσο στεναχωριέμαι που ζείτε μαζί...". Αυτό γινόταν κάθε μέρα, με κλάμα, όμως, ότι "Τι πίκρα παίρνω...". Κάποια στιγμή είχε σηκώσει ο Βασίλης το τηλέφωνο και μου λέει "Πω, ρε πουλάκι μου, πως βασανίζεσαι έτσι; Μήπως θες να σε παντρευτώ;". Κάπως έτσι έγινε η πρόταση γάμου, από οίκτο...» παραδέχτηκε η γνωστή ηθοποιός. 

 

 

Όσο για το πως είναι η ίδια ως μητέρα, αποκάλυψε πως είναι αρκετά υπερπροστατευτική με την κόρη της, Νικολέττα.

 

 

«Ευτυχώς έκανα κορίτσι! Πολλές φορές αναρωτιόμουν, με όλη αυτή την επεμβατική διάθεση, αν είχα αγόρι πόσο κακό θα του είχα κάνει. Βέβαια ταλαιπώρησα και την κόρη μου, αλλά με έβαζε στη θέση μου. Ευτυχώς, αντιδρά και βάζει όρια... Γενικά δεν είμαι καλή με τα όρια, όταν αγαπάω και ενδιαφέρομαι... 

Το χειρότερο που έχω κάνει ήταν που πήγε πενταήμερη στο Λονδίνο με το σχολείο της και πήγα και εγώ... Ήμουν πέντε μέρες σε ένα ξενοδοχείο και της είχα πει "Εγώ δεν θα βγω από το ξενοδοχείο, όποτε θες θα με πάρεις ένα τηλέφωνο και θα τρέξω!". Πήγα σε ξενοδοχείο και περίμενα μήπως χρειαστεί κάτι να τρέξω! Με πήρε τελικά, χρειαζόταν κάτι και έτρεξα» παραδέχτηκε. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ