Σύσσωμη η οικογένεια των Αυτοκρατόρων της Ιαπωνίας στις Πρωτοχρονιάτικες ευχές: Τα λευκά, σαν νυφικά, φορέματα, οι πέρλες & τα γάντια (φωτό)

Στο παλάτι του Τόκιο πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, η πρωτοχρονιάτικη δεξίωση για τους Πρέσβεις... 

Στην τελετή των Πρωτοχρονιάτικων ευχών, που γίνεται κάθε χρόνο, παρέστη και φέτος σύσσωμη η αυτοκρατορική οικογένεια της Ιαπωνίας.

Βέβαια, φέτος όλα ήταν διαφορετικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα η Αυτοκράτειρα Masako και οι πριγκίπισσες Kiko, Mako και Kako, αντί για στέμματα, να φορούν τις λευκές τους μάσκες.

 

 

Ντυμένες με λευκά - sur mesure φυσικά - φορέματα, σαν νυφικά, οι κομψές κυρίες της οικογένειας των Αυτοκρατόρων της Ιαπωνίας έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Η αυτοκράτειρα Masako, σύζυγος του αυτοκράτορα Ναρουχίτο της Ιαπωνίας, επέλεξε μία μακρυμάνικη maxi τουαλέτα, την οποία συνδύασε με πέρλες στο λαιμό και τα αυτιά και λευκά γάντια. 

Το παράδειγμά της ακολούθησαν και οι πριγκίπισσες Kako και Mako, ανιψιές του αυτοκράτορα, κόρες του αδελφού του, Πρίγκιπα Φουμιτσίτο και της Πριγκίπισσας Kikο- η οποία ήταν επίσης ντυμένη στα λευκά- καθώς και η κόρη της, πριγκίπισσα Aiko, που πρόσφατα έγινε 19 χρονών. 

Με τα μαλλιά τους πιασμένα ψηλά, μάσκες αντί για τα παραδοσιακά διαδήματα και λευκά γάντια που έφταναν μέχρι το μπράτσο, οι Γιαπωνέζες πριγκίπισσες, συνόδευσαν το αυτοκρατορικό ζεύγος κατά τη διάρκεια των πρωτοχρονιάτικων ευχών, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας. 

 

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Paris Match, οι γυναίκες της αυτοκρατορικής οικογένειας της Ιαπωνίας επέλεξαν φέτος να μην φορέσουν τα πανάκριβα κοσμήματά τους με διαμάντια και τις τιάρες τους ως ένδειξη σεβασμού προς τα θύματα της πανδημίας και τις χώρες που μαστίζονται από αυτή την πρωτοφανή υγιειονομική κρίση. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ