Τον γύρο του κόσμου κάνει το διπλό έγκλημα στα Τίρανα: 59χρονος σκότωσε δύο αδελφές - Πουλούσε τα 10 μωρά που έκανε μαζί τους (βίντεο)

Εμπόριο βρεφών πίσω από τη στυγερή δολοφονία των δύο γυναικών στην Αλβανία... 

Η δολοφονία δύο αδελφών στα Τίρανα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήταν μόνο η αρχή μίας απίστευτης υπόθεσης. 

Όπως αποκάλυψαν σε κανάλι της αλβανικής τηλεόρασης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι συγγενείς των δύο γυναικών, ο δράστης της δολοφονίας εξέδιδε τις δύο αδελφές στη Θεσσαλονίκη πριν από πολλά χρόνια, ενώ τις άφηνε και έγκυες και στη συνέχεια τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους.

 

«Έχουν πωληθεί πάνω από 10 μωρά... Ναι έχουν πωληθεί» δήλωσε χαρακτηριστικά στην αλβανική τηλεόραση η μεγαλύτερη αδελφή των θυμάτων. 

«Ήταν οι δύο αδελφές μου, ο δολοφόνος και η γυναίκα του που πήγαν στην Ελλάδα. Όταν οι αδελφές μου εργάζονταν ως ιερόδουλες, έμεινε έγκυος και η γυναίκα του. Και πούλησε και εκείνη το παιδί...» συμπλήρωσε η γυναίκα. 

Επίσης, ο αδελφός των δύο θυμάτων ανέφερε πως ο δράστης απειλούσε και βασάνιζε τις άτυχες γυναίκες όταν αντιδρούσαν στην πώληση των μωρών τους. 

 

Το διπλό φονικό έγινε την τελευταία ημέρα του 2020 σε συνοικία των Τιράνων, με τον 59χρονο δράστη να κόβει το νήμα της ζωής των θυμάτων του, όταν αντιλήφθηκε πως σκόπευαν να μιλήσουν για όσα περνούσαν.

Με ένα καλάσνικοφ εισέβαλε στο σπίτι της μίας από τις γυναίκες και τις σκότωσε εν ψυχρώ, μπροστά στα μάτια, μάλιστα, του 14χρονου γιου της μίας. 

 

Η στυγερή δολοφονία των δύο γυναικών, η απίστευτη ιστορία πίσω από αυτήν και το εμπόριο βρεφών που αποκαλύφθηκε έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο... 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ