Η Βασιλική Μιλλούση μας δείχνει τη flat κοιλιά της ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της - "Ανάμεικτα συναισθήματα & ανασφάλειες"

Φωτογραφίζει το σώμα της ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της...

Ζει την απόλυτη ευτυχία πλάι στον άντρα της και τις δύο της κορούλες. Ο λόγος για την Βασιλική Μιλλούση που μαζί με τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια υποδέχτηκαν πριν ένα μήνα την δεύτερη κορούλα τους. 

 

 

 

 

Η πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής είναι ξετρελαμένη με την δεύτερη κόρη της και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media στιγμιότυπα από την υπέροχη οικογένειά τους. 

 

 

Χθες η ίδια δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη της αποκαλύπτοντάς πως είναι το σώμα της ένα μήνα μετά και τον δεύτερο τοκετό.

 

«Ένας μήνας από τη γέννηση της δεύτερης μπεμπούλας μου, ανάμεικτα συναισθήματα, πολλά ερωτήματα, κάποιες ανασφάλειες και φυσικά κούραση, ξενύχτια! Όμως γεμάτες αγκαλιές, μοναδικές τρυφερές στιγμές και πάνω από όλα αισιοδοξία! Σύντομα όλα θα βρουν το ρυθμό τους!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτησή της η Βασιλική Μιλλούση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ