Κάνε γυμναστική στο σπίτι: Youtubers & δωρεάν εφαρμογές στο κινητό σου δείχνουν τον τρόπο!

Πολλοί ήταν εκείνοι που μέσα στην καραντίνα έκαναν μόνοι τους γυμναστική

Υπάρχουν αρκετές δωρεάν εφαρμογές, αλλά και Youtubers που μας επιτρέπουν πλέον να κάνουμε γυμναστική στο σπίτι μόνες μας.... ή τουλάχιστον μαζί τους.

Το 2020 ήταν μια χρονιά που μας έκλεισε στο σπίτι, αφού είχαμε lockdowns λόγω της πανδημίας.

Έτσι λοιπόν πολλοί από εμάς δεν καταφέραμε να πάμε στο γυμναστήριο, αφού είναι όλα κλειστά. Ακόμα υπήρχαν και ορισμένοι που βρήκαν την ευκαιρία και μέσα στην καραντίνα έκαναν μόνοι τους γυμναστική.

Αν λοιπόν θέλετε και εσείς να γυμναστείτε στο σπίτι σας έχουμε την λύση.

Nike Training App

Πρόκειται για μια εφαρμογή από την Nike την οποία μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν στο κινητό σου. Προσφέρει διάφορες ασκήσεις, χωρισμένες σε κατηγορίες ενώ σου  επιτρέπει να κάνεις και συγκεκριμένα προγράμματα.

Yoga with Sarahbeth & Yoga with Adriene

Αν είσαι λάτρης της yoga τότε σου έχουμε δύο κανάλια στο Youtube που είναι ειδανικά για εσένα. Η μία είναι η Sarahbeth και η άλλη η Adriene.

Και οι δύο έχουν προγράμματα για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους, ενώ σου μιλάνε τόσο μα τόσο γλυκά. Keep up!

Orangetheory Fitness - Youtube

Ένα ακόμα κανάλι στο Youtube που σου δίνει την ευκαιρία να γυμναστείς στο σπίτι. Έχει διαφόρων τύπων ασκήσεις που μπορείς να κάνεις στον χώρο σου.

alomoves - Instagram

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alo Moves (@alomoves)

 

Εκτός από το Youtube και στο Instagram θα βρει κανείς μεγάλη ποικιλία από ασκήσεις για γυμναστική. Η συγκεκριμένη σελίδα ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες δίνοντάς μας ιδέες για το πως να γυμναστούμε στον χώρο μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ