Το νεανικό στυλ της Δόμνας Μιχαηλίδου: Oι αέρινες φούστες, τα πουκάμισα, η λάμψη στα μακριά μαλλιά & τα stylish αξεσουάρ (φωτό)

Η 33χρονη εντυπωσιακή υφυπουργός Εργασίας...

Μια φρέσκια και εντυπωσιακή παρουσία στην πολιτική σκηνή της χώρας, είναι η Δόμνα Μιχαηλίδου, που ορκίστηκε τον Ιούλιο του 2019 υφυπουργός Εργασίας.

 

 

 

 

Η 33χρονη οικονομολόγος, συγκέντρωσε τα φλας των φωτογράφων έξω από το προεδρικό μέγαρο αλλά και κατά την ορκωμοσία της καθώς και κατά την διάρκεια παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Εργασίας.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου επέλεξε ένα μαύρο midi φόρεμα σε κλασική γραμμή με κόψιμο στο λαιμό σε σχήμα V.
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Η Δόμνα Μιχαηλίδου υπογράφει την υπουργοποίησή της
 EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ξεκίνησε τις σπουδές της στα Οικονομικά στο University of York της Αγγλίας, ενώ συνέχισε στο Πανεπιστήμιο του Cambridge όπου έλαβε μεταπτυχιακό στις Αναπτυξιακές Σπουδές και Διδακτορικό στα Οικονομικά της Ανάπτυξης.

 

 

 

 

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Είναι επισκέπτρια Λέκτορας του Κέντρου Αναπτυξιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Cambridge και έχει επίσης διδάξει Μακροοικονομικά στο Judge Business School του Cambridge, καθώς και Οικονομική́ Πολιτική́ στο Government School του UCL.

 

 

 

 

Έχει διατελέσει σύμβουλος Δημόσιας Υγείας της Κυβέρνησης του Ιράν, ειδική συνεργάτης της αναπτυξιακής τράπεζας της Βραζιλίας, αλλά και του ΟΗΕ στην Ουγκάντα. 

Η πανέμορφη Υφυπουργός με τα μεταξένια, μαύρα μακριά μαλλιά μας εντυπωσιάζει συνεχώς με τις στυλιστικές της επιλογές. Επιλέγει να φοράει φορέματα που κολακεύουν το σώμα της, αλλά και εντυπωσιακά γυναικεία κοστούμια, δείχνοντάς μας την πιο σοβαρή πλευρά της. 

Η αδυναμία της φυσικά είναι οι φούστες και όπως έχουμε δει έχει επιλέξει κάποια statement κομμάτια, όπως οι animal print, οι silky και οι μίντι. 

Τα φορέματα της είναι άλλοτε μακριά και floral ή εμπριμέ και άλλες φορές μονόχρωμα μίντι σε ίσια γραμμή. Προτιμάει όχι πολύ ψηλά τακούνια, ενώ πολλές είναι οι φορές που την έχουμε δει με flat παπούτσια. 

Αγαπημένο της outfit είναι τα πουκάμισα με cigarette παντελόνια, τα οποία συνδυάζει με σακάκια. Τα σύνολά της τα απογιεώνουν τα αξεσουάρ που φοράει. Η ίδια επιλέγει εντυπωσιακά κολιέ, σκουλαρίκια σε πολλά σχέδια και βραχιόλια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ