Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

12 στυλ για να κάνεις τη γραμμή του eyeliner που θα απογειώσει το μακιγιάζ σου

Εσείς θα τολμήσετε να κάνετε ένα έντονο eyeliner; 

Ένα από τα καλλυντικά μακιγιάζ που μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως το βλέμμα είναι το eyeliner. Η χρήση του μπορεί να τονίσει τα μάτια με σαγηνευτικό τρόπο, κολακεύοντας και προσθέτοντας θηλυκότητα στην εικόνα μας.

Το πρώτο βήμα για να επιλέξετε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει, είναι να μάθετε περισσότερα για το eyeliner ανάλογα με το σχήμα των ματιών.

Από εκεί και πέρα, η γραμμή που μπορείτε να σχεδιάσετε με το αϊλάινερ έχει πολλά διαφορετικά στυλ.

Πάρτε έμπνευση από 12 ιδέες για εντυπωσιακά μακιγιάζ με eyeliner styles που θα κάνουν την εμφάνιση σας εκθαμβωτική!

Κλασικό winged μακιγιάζ με λεπτή γραμμή eyeliner

Κλασικό winged μακιγιάζ με λεπτή γραμμή eyeliner

Ο πιο χαρακτηριστικός τρόπος για την εφαρμογή του αϊλάινερ είναι η λεπτή γραμμή, τραβηγμένη ελαφρώς από το περιθώριο του βλεφάρου στην εξωτερική γωνία του ματιού. Το μακιγιάζ αυτό είναι πολύ εντυπωσιακό και μπορεί να κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο ανοδικά και πιο σχιστά.

Αν και το πιο δημοφιλές χρώμα για την δημιουργία του είναι το μαύρο eyeliner, μπορείτε κάλλιστα να κάνετε τη διαφορά χρησιμοποιώντας άσπρο ή οποιοδήποτε χρώμα σας αρέσει. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εξίσου εντυπωσιακό, αν όχι ακόμη περισσότερο!

Bold γραμμή αϊλάινερ a la 60s

Bold (χοντρή) γραμμή αϊλάινερ a la 60s

Σε περίπτωση που σας αρέσουν τα έντονα μακιγιάζ και κυρίως τα bold, δηλαδή τα σκούρα, η επιλογή μιας χοντρής γραμμής eyeliner αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Πρόκειται για ένα στυλ που είχε την τιμητική του τη δεκαετία των 60s, αλλά έχει επιστρέψει στη μόδα. Μπορεί να γίνει με μαύρο αϊλάινερ, αλλά και με χρωματιστό.

Αυτό που θα πρέπει όμως να έχετε υπόψιν σας, είναι να διατηρήσετε μια ισορροπία στο ολικό μακιγιάζ σας χρησιμοποιώντας ένα nude ή απαλό χρώμα στα χείλη.

Διπλή γραμμή eyeliner on fleek

Διπλή γραμμή eyeliner on fleek

Ακόμη μια όμορφη εναλλακτική πρόταση για τη γραμμή του αϊλάινερ είναι το double style.

Το συγκεκριμένο σχέδιο δημιουργεί δυο γραμμές στην εξωτερική γωνία του ματιού και μπορεί να γίνει τόσο μόνο στο πάνω βλέφαρο, όσο και σε συνδυασμό του πάνω με το κάτω.

Αν επιλέξετε να κάνετε τη γραμμή eyeliner πάνω και κάτω, προτιμήστε ένα nude κραγιόν για να πετύχετε ένα ισορροπημένο μακιγιάζ.

Μακιγιάζ με αϊλάινερ κυρίως στο κάτω βλέφαρο

Μακιγιάζ με αϊλάινερ κυρίως στο κάτω βλέφαρο

Μπορεί η γραμμή του eyeliner να γίνεται συνήθως στο πάνω βλέφαρο, υπάρχει όμως και μια ακόμη ενδιαφέρουσα ιδέα μακιγιάζ. Ποια είναι αυτή; Η εφαρμογή της γραμμής μόνο στο κάτω βλέφαρο.

Το τελικό make up είναι και πάλι bold και μπορεί να κάνει το βλέμμα σας ιδιαίτερο, αλλά εντυπωσιακό.

Σαγηνευτικό μακιγιάζ με cat eye eyeliner

Σαγηνευτικό μακιγιάζ με cat eye eyeliner

Cat eye / egyptian eyeliner

Ένα από τα πιο σέξι μακιγιάζ με αϊλάινερ είναι και το cat eyes. Η χρήση της μαύρης συνήθως γραμμής που κάνει το σχήμα των ματιών πιο σχιστό τόσο στην εσωτερική, όσο και στην εξωτερική του γωνία θα σας κάνει να μαγνητίσετε τα βλέμματα.

Το συγκεκριμένο σχήμα μπορεί να γίνει σε όλο το περίγραμμα του ματιού, δηλαδή με πάνω και κάτω γραμμή, είτε να περιοριστεί κυρίως στις γωνίες και το πάνω βλέφαρο. Και τα δυο πάντως είναι άκρως μαγευτικά.

Eyeliner στην πτυχή του ματιού εμπνευσμένο από τα 60s

Eyeliner στην πτυχή του ματιού εμπνευσμένο από τα 60s

Ιδιαίτερο και εμπνευσμένο από τη δεκαετία των 60s, το συγκεκριμένο eyeliner style μπορεί να αποτελέσει μια ξεχωριστή πρόταση μακιγιάζ για όσες τους αρέσει να τολμούν.

Σε κάποιες μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά πρόκειται για ένα μοντέρνο και άκρως εντυπωσιακό make up που τραβάει τα βλέμματα.

Winged eyeliner με άνοιγμα στην εξωτερική γωνία

Winged eyeliner με άνοιγμα στην εξωτερική γωνία

Winged cat eyes eyeliner με άνοιγμα στην εξωτερική γωνία

Ακόμη μια ενδιαφέρουσα πρόταση για winged eye makeup είναι και η παραπάνω. Ο λόγος για τη γραμμή που εκτείνεται πέρα από το μάτι και γυρίζει ξανά προς το βλέφαρο χωρίς να κλείνει στο τελείωμα της.

Το σχέδιο αυτό μπορεί να δημιουργηθεί μόνο στην εξωτερική γωνία του ματιού, αλλά και να συνδυαστεί όμορφα με ένα έντονο τράβηγμα της γραμμής στην εσωτερική μεριά των ματιών, οδηγώντας σε ένα σαγηνευτικό cat eyeliner style.

Winged γραμμή αϊλάινερ γεμισμένη με άλλο χρώμα

Winged γραμμή αϊλάινερ γεμισμένη με άλλο χρώμα

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση για να βάλετε το αϊλάινερ στα μάτια σας είναι και η παραπάνω. Δημιουργήστε αρχικά την εξωτερική γραμμή του winged eye makeup με μαύρο χρώμα και γεμίστε το εσωτερικό τρίγωνο με όποιο χρώμα σας αρέσει.

Ο συνδυασμός άσπρου μαύρου είναι ίσως ο πιο κλασικός και αγαπημένος. Μπορείτε όμως να βάλετε τη φαντασία σας να δημιουργήσει και άλλους χρωματικούς συνδυασμούς.

Εντυπωσιακό winged μακιγιάζ με χρωματιστό eyeliner

Εντυπωσιακό winged μακιγιάζ με πράσινο eyeliner

Winged μακιγιάζ με μπλε eyeliner

Μακιγιάζ με παστέλ και μαύρο eyeliner

Μπορεί η μαύρη γραμμή να είναι διαχρονική και αγαπημένη, ωστόσο υπάρχουν πολλά ακόμη χρώματα αϊλάινερ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Άλλωστε θα βρείτε αμέτρητες αποχρώσεις σε μολύβια, μαρκαδοράκια, αλλά και στο υγρό eyeliner στα καταστήματα καλλυντικών για να χρησιμοποιήσετε.

Το χρώμα που θα επιλέξετε μπορεί να είναι οποιοδήποτε, αν και οι παστέλ αποχρώσεις γενικά είναι πολύ δημοφιλείς. Για φέτος βέβαια κορυφαία επιλογή είναι και το μπλε μακιγιάζ με eyeliner.

Αϊλάνερ μόνο στην εσωτερική και την εξωτερική γωνία του ματιού

Πορτοκαλί αϊλάνερ μόνο στην εσωτερική και την εξωτερική γωνία του ματιού

Κίτρινο eyeliner μόνο στην εσωτερική και την εξωτερική γωνία του ματιού

Πέρα από την συνεχόμενη γραμμή που καλύπτει όλο το μήκος του πάνω βλεφάρου, ενδιαφέρον παρουσιάζει και αυτή που σχηματίζεται μόνο στις γωνίες του ματιού.

Το συγκεκριμένο eyeliner style μπορεί να γίνει τόσο με το κλασικό μαύρο χρώμα, όσο και με ένα χρωματιστό μολύβι.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη, αλλά πολύ εντυπωσιακή ιδέα για τη γραμμή που θα απογειώσει το βλέμμα σας.

Μακιγιάζ με eyeliner και στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες

Μακιγιάζ με eyeliner και στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες

Η γραμμή του αϊλάινερ δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξεφεύγει από το σχήμα των ματιών δημιουργώντας το λεγόμενο cat eye ή winged makeup. Μπορεί να δείχνει το ίδιο εκθαμβωτική και ως περίγραμμα.

Σε αυτή την περίπτωση το μαύρο χρώμα δεν είναι άσχημο, αλλά η επιλογή μιας πιο έντονης απόχρωσης κάνει το τελικό look πολύ πιο μαγευτικό.

Γραμμή eyeliner με δυο ή περισσότερα χρώματα

Γραμμή eyeliner σε τρεις παστέλ αποχρώσεις

Winged eyeliner με μαύρη και φούξια γραμμή

Αν σας αρέσει να παίζετε με το μακιγιάζ σας μπορείτε να συνδυάσετε περισσότερα από ένα χρώματα για το eyeliner σας και να δημιουργήσετε μια διπλή, τριπλή κλπ γραμμή αναφέρει το beautetinkyriaki.

Οι παραπάνω φωτογραφίες θα σας δώσουν έμπνευση για να δοκιμάστε το σχέδιο αυτό και να πετύχετε ένα εκθαμβωτικό makeup.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ