Cynthia & Teresa Humbert: Οι δύο κόρες της Αννίτας Ναθαναήλ μεγάλωσαν & είναι κούκλες- Ψηλές, ξανθές & αιθέριες, ανοίγουν τα φτερά τους στη ζωή (φωτό)

Τα όμορφια κοριτσάκια της Αννίτας και του συζύγου της Chris Humbert έχουν γίνει πλέον ολόκληρες γυναίκες!

Οι δύο κόρες της Αννίτας Ναθαναήλ και του συζύγου της, Chris Humbert, έχουν μεγαλώσει πολύ και είναι πλέον δύο πανέμορφες νεαρές κοπέλες.

 

 

Η Cynthia και η Teresa είναι ξανθές, πολύ όμορφες και μοιάζουν αρκετά στην γοητευτική μαμά τους, αλλά και στον πατέρα τους.

 

 

Η μεγαλύτερη κόρη της Αννίτας και του Chris, η γλυκιά Cynthia, έφυγε για σπουδές στην Αμερική γεγονός που, όπως έγραψε η μαμά της, ανεβάζοντας στο instagram μια φωτογραφία των πανέμορφων κοριτσιών της, της προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση και αγωνία. 

 

 

«Η γλυκιά μου η Σύνθια αναχώρησε χτες για σπουδές στην Αμερική κι εγώ δαγκώνω τα χείλη μου από το στρες του αποχωρισμού που βιώνω. Άνοιξε τα φτερά σου αγάπη μου και κατέκτησε τον κόσμο!» έγραψε, μεταξύ άλλων, η υπερήφανη μαμά στην ανάρτησή της.

 

 

 

H Αννίτα Ναθαναήλ έχει μεγάλη αδυναμία στα κορίτσια της και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες τους στα social media.

 

Πλέον, τα μωράκια των φωτογραφιών, έχουν γίνει δύο όμορφες και δυναμικές κοπέλες, με τους γονείς του να τις καμαρώνουν. 

 

Η Cynthia έκλεισε τα 18 της χρόνια τον περασμένο Μάρτιο και πλέον ετοιμάζεται για την ζωή της φοιτήτριας στις ΗΠΑ, καθώς πρόκειται να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια.

Όσο για την μικρότερη Cynthia, που τον Μάιο του 2020 γιορτασε τα sweet 16 της, είναι ένας ξανθός άγγελος, που ετοιμάζεται και εκείνη να κατακτήσει τον κόσμο, όπως και η μεγαλύτερη αδελφή της.

Δύο υπέροχα νεαρά κορίτσια... 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ