Ο Σάκης Ρουβάς 49 ετών- Το αγόρι από την Κέρκυρα έγινε σούπερ σταρ, πολύτεκνος πατέρας & αιώνιος Saaakis (φωτό)

Σπάνιες φωτογραφίες από την ζωή του Σάκη της καρδιάς μας, που κλείνει σήμερα τα 49!

49 ετών γίνεται σήμερα ο Σάκης Ρουβάς, ο μεγαλύτερος - ίσως- σύγχρονος σταρ που έχει βγάλει η χώρα μας.

 

 

Ο, μπαμπάς τεσσάρων παιδιών πλέον, Sakis, πολυπράγμων και επιτυχημένος σε όλα όσα έχει κάνει, γεννήθηκε στο Μαντούκι της Κέρκυρας στις 5 Ιανουαρίου του 1972 και βαπτίστηκε Αναστάσιος.

 

 

Είναι ο μεγαλύτερος από τους τρεις γιους του Κωνσταντίνου Ρουβά και της Άννας Μαρίας Παναρέτου.

 

 

Ο πατέρας του εργαζόταν ως οδηγός ασθενοφόρου και η μητέρα του ήταν υπάλληλος στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας στα Duty Free. 

 

 

Έχει τρείς μικρότερους αδελφούς: Τον 45χρονο Βασίλη και τον 43χρονο Αποστόλη, ο οποίος είναι σεφ και συμμετέχει φέτος στην πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη".

Οι γονείς του χώρισαν όταν ο Σάκης ήταν 12 ετών και έχει έναν ακόμη ετεροθαλή αδελφό, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του, τον Νίκο, που γεννήθηκε το 1991.

 

 

Μετά τον χωρισμό τον γονιών τους, ο Σάκης και ο αδελφός του, Αποστόλης, μετακόμισαν στο χωριό των παππούδων του τον Ποταμό, με τον σημερινό σούπερ σταρ να κάνει διάφορες δουλειές για να στηρίξει την οικογένειά του- έχει δουλέψει ως βοηθός σε συνεργείο, ως οικοδόμος αλλά και ως μπάρμαν.

 

 

Από μικρό παιδί αγαπούσε τον αθλητισμό και ασχολούνταν με τα σπορ, ενώ στα 15 του εντάχθηκε στην εθνική ομάδα στίβου ως αθλητής του άλματος επί κοντώ. 

 

 

Συνέχισε τον αθλητισμό μέχρι την ηλικία των 18 ετών, όμως στη συνέχεια τον κέρδισε η μουσική. 

 

 

Ο Ρουβάς ξεκίνησε να τραγουδάει σε τοπικά κλαμπ, συλλόγους και ξενοδοχεία μέχρι που τον ανακάλυψε τυχαία ο Ηλίας Ψινάκης και του πρότεινε να τον ακολουθήσει. Έτσι μόλις έγινε 18 ετών, έφυγε από την Κέρκυρα και πήγε στην Πάτρα, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον.

 

 

Από εκεί και μετά αρχίζει να γίνεται ο pop star που γνωρίζουμε και να ξεδιπλώνει όλα του τα ταλέντα: στη μουσική, στο τραγούδι, στον χορό, στο show, αλλά αργότερα και στην παρουσίαση.

 

 

Ο Σάκης με το υπέροχο, γοητευτικό χαμόγελο έχει ζήσει μια ζωή γεμάτη όμορφες και δύσκολες στιγμές, επαγγελματικές επιτυχίες και προσωπικούς θριάμβους παντός είδους.

 

 

Καρμική ήταν η γνωριμία του με την μετέπειτα σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, σε ένα διαφημιστικό σποτ - όπου ο Σάκης τρώει ένα χαστούκι από την ωραία Κάτια, κατά το σενάριο - και είναι η πρώτη φορά που όλοι διακρίνουμε την μεταξύ τους χημεία.

 

 

Οι δυο τους έχουν πλέον δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τα 4 παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα.

 

 

 

 

Ο Σάκης και η Κάτια ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του 2017, με τα παιδιά τους να είναι παρανυφάκια!

 

 

Ο πιο αγαπητός Έλληνας star, με τις χιλιάδες "Ρουβίτσες" να τον ακολουθούν εδώ και χρόνια, τα έχει πλέον όλα...

 

 

Το ντροπαλό αγόρι από την Κέρκυρα, που έζησε φτωχικά παιδικά χρόνια και αγωνιζόταν για να βοηθήσει την οικογένειά του, είναι πλέον ένας επιτυχημένος επαγγελματίας, ένας διάσημος σταρ και ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης.

Χρόνια πολλά Saaaki!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ