Η Έξαψη έκανε πρεμιέρα στο Mega και στο Twitter έγινε χαμός: Τόσο σεξ είχαμε να δούμε από σειρά του Παπακαλιάτη!

Τα σχόλια πολλά και άκρως απολαυστικά!

Χαμός έγινε με την νέα σειρά του Mega "Έξαψη", στο Twitter. Οι χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν την πρεμιέρα με το ενδιαφέρον τους να στρέφεται φυσικά στις ερωτικές σκηνές

Σειρές του Παπακαλιάτη θύμισε στους θεατές η νέα δραματική σειρά του Mega, Που έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα το βράδυ.

Τα σχόλια πολλά και άκρως χιουμοριστικά, με τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν μεταξύ άλλων ότι "Τόσο σεξ είχαμε να δούμε από σειρά του Παπακαλιάτη"!

Η "Έξαψη" είναι ένα δυνατό ερωτικό δράμα με έντονο αστυνομικό στοιχείο, σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου.   

Μία σειρά ερωτικού πάθους, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν, τα «φρένα» των ηρώων σπάνε και οδηγούνται σε απρόβλεπτες καταστάσεις.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Νίκος Πουρσανίδης, Κωνσταντίνος Κάππας, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου.

Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα  . Στο ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου. Επίσης παίζουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Άρης Αντωνόπουλος, Ντένη Ψυλλιά κ.α 

Το ερωτικό στοιχείο λοιπόν ήταν έντονο στη νέα αυτή σειρά και σχολιάστηκε ιδιαιτέρως από τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Το #exapsi λοιπόν έγινε πρώτο trend στο Twitter και εμείς δεν καταφέραμε να μην γελάσουμε με τα όσα διαβάσαμε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ