Μέσα στο χλιδάτο σπίτι του Pierce Brosnan στο Malibu: Έχει μπαρ, σινεμά & θέα στον Ειρηνικό - Πισίνα με θαλασσινό νερό & μίνι καταρράκτη (φωτό & βίντεο)

Απλά μοναδικό!

Υπερχλιδάτο είναι το σπίτι που έχει ο γνωστός ηθοποιός του Pierce Brosnan στο Malibu της Καλιφόρνια. Πρόκειται για ένα ακίνητο αξίας 100 εκ δολαρίων που διαθέτει μεταξύ άλλων  μπάρ, σινεμά και φυσικά πισίνα!

Οι αστέρες του Hollywood σίγουρα δεν μένουν σε φτωχικά σπίτια. Είναι ωστόσο ορισμένα από αυτά που μας κάνουν τρομερή εντύπωση.

 

 

Έτσι λοιπόν και το σπίτι ή μάλλον... εξοχικό του Pierce Brosnan. Πρόκειται για μια οικία που βρίσκεται στο Malibu, μια από τις πιο πλούσιες περιοχές της Καλιφόρνια, όπου πολλοί διάσημοι έχουν σπίτια.

Στο κανάλι Architectural Digest στο Youtube λοιπόν βρήκαμε και το σπίτι του γνωστού ηθοποιού, που μεταξύ άλλων είχε υποδυθεί στο παρελθόν τον θρυλικό James Bond.

Ο ίδιος μαζί με την γυναίκα του Kelly έχουν αποκτήσει αυτό το απίστευτο σπίτι που έχει μέσα ολόκληρο σινεμά και φυσικά μπαρ. Ακόμα διαθέτει σπα, στούντιο για μουσική και μια απίστευτη βεράντα.

 

 

Το χλιδάτο αυτό σπίτι βρίσκεται σε μια έκταση 1161.288 τ.μ και κοστίζει 100 εκ δολάρια. Στο εσωτερικό του θα βρει κανείς ολόλευκες κρεβατοκάμαρες, μια απίστευτη ξύλινη οροφή που αφήνει το φως να περάσει από μέσα, αλλά και υπερπολυτελή μπάνια.

Η πισίνα έχει θαλασσινό νερό αλλά και έναν μίνι καταρράκτη, ενώ η όλη οικία είναι μέσα στο πράσινο από τα φυτά.

Ένα θα σας πούμε. Η κύρια ντουλάπα της έπαυλης είναι όσο το σπίτι μας! 

Αυτό που τραβά ωστόσο την προσοχή είναι ο εξωτερικός χώρος. Με θέα τον Ειρηνικό ωκεανό αυτό το σπίτι έχει πισίνα, υπερμοντέρνο υπαίθριο σαλόνι και ότι κανείς φανταστεί!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ