Ο αμύθητης αξίας πύργος - κατοικία του Valentino και του συντρόφου του Giancarlo - Οι κινεζικές αντίκες, οι κήποι και το βαρύ χλιδάτο στυλ (φωτό & βίντεο)

Ο Valentino διαθέτει ακίνητα σε Ρώμη, Νέα Υόρκη, Λονδίνο & Παρίσι!

Ο Ιταλός μόδιστρος Valentino Garavani διαθέτει μεταξύ άλλων έναν αμύθητης αξίας πύργο, όπου και μένει μαζί με τον σύντροφό του Giancarlo Giammetti. Οι εικόνες από την υπερπολυτελή κατοικία τους είναι μαγικές!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Privategg (@giancarlogiammetti)

Κήποι, μια πλούσια συλλογή από κινέζικες αντίκες και βαρύ χλιδάτο στυλ είναι τα χαρακτηριστικά του υπερπολυτελούς πύργου που έχει ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας.

Photo: Instagram/realmvalentin

Ο Valentino είναι λάτρης των σπιτιών και έχει ακίνητα στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου. Λονδίνο, Ρώμη, Νέα Υόρκη είναι μόνο μερικές από αυτές. 

Υπάρχει ωστόσο μια κατοικία που ξεχωρίζει και δεν είναι άλλη από τον πύργο που έχει λίγο πιο έξω από το Παρίσι. 

Χτισμένο τον 17ο αιώνα από τον υπουργό Οικονομικών του βασιλιά Louis XIII’s πρόκειται για ένα μέρος που αποτελεί τον ορισμό της πολυτέλειας και έχει φιλοξενήσει την αφρόκρεμα της μόδας και όχι μόνο.

Η Marie Chantal και ο πρίγκιπας Παύλος είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που διατηρούν σχέσεις με τον μεγάλο μόδιστρο και είχαν την ευκαιριά να βρεθούν στην βασιλική αυτή κατοικία.

Ο Valentino εκτώς των άλλων είναι λάτρης της χλιδής, ενώ έχει μια απίστευτη συλλογή από κινεζικές αντίκες. Βάζα, περίτεχνα διακοσμητικά και βαριά έπιπλα "ντύνουν" την πολυτελή αυτή κατοικία.

Photo: Instagram/realmvalentino

Όποια εικόνα και αν κοιτάξει κανείς η χλιδή αναδύεται μέσα από την μαγευτική αυτή κατοικία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ