Ο κωνσταντίνος και η Ειρήνη παντρεύτηκαν με μάσκες - Ο πρώτος γάμος του 2021 με ελάχιστους καλεσμένους στη θεσσαλονίκη (φωτό)

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 2/1

Σε στενό κύκλο και με μάσκες παντρεύτηκαν στη Θεσσαλονίκη ο Κωνσταντίνος και η Ειρήνη. Πρόκειται για τον πρώτο πολιτικό γάμο του 2021 και τελέστηκε στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης.

Το ζευγάρι που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 2/1, τήρησε όλα τα μέτρα προστασίας, ενώ στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης δεν βρέθηκαν παρά μόνο ελάχιστοι καλεσμένοι.

«Η ισχύς εν τη ενώσει μαθαίναμε κάποτε στο σχολείο, και κάθε νέα οικογένεια είναι μια νέα ισχυρή συμμαχία απέναντι στις δοκιμασίες. Οι άνθρωποι στη διάρκεια πολέμων κάθε είδους αντλούσαν ανέκαθεν δύναμη από ελπιδοφόρες δεσμεύσεις όπως οι γάμοι», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο κ.Αβαρλής.

Πρόσθεσε, δε, ο αντιδήμαρχος πως «διάφοροι λόγοι ωθούν σήμερα τους ανθρώπους να επιλέξουν πολιτικό ή θρησκευτικό γάμο. Κάτι ωστόσο που τους ευχόμαστε εμείς ή οι ιερείς είναι το ίδιο και πολύ σημαντικό, δηλαδή, την πίστη στο μέλλον. Και εδώ ταιριάζει το ένας Θεός ξέρει πόσο το χρειαζόμαστε αυτές τις μέρες».

Photo: ΑΠΕ

Σημειώνεται πως παρά τα απαγορευτικά μέτρα που ίσχυσαν το 2020 και τον αυστηρό περιορισμό στον αριθμό των καλεσμένων λόγω κορωνοϊού, τελέστηκαν εκατοντάδες πολιτικοί γάμοι στο δημαρχιακό μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ