Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Οι επιρροές είναι χωρισμένες μέσα στο πρώτο Σαββατοκύριακο της χρονιάς

Αναλυτικά τα όσα προβλέπει η αστρολόγος

Οι επιρροές είναι χωρισμένες μέσα στο πρώτο Σαββατοκύριακο της χρονιάς ακριβώς στα δύο και είναι εντελώς διαφορετικές σαν αίσθηση.

Το Σάββατο, με την Σελήνη στον Λέοντα, είναι πιο παιχνιδιάρικο, ευχάριστο, ελαφρύ και συνεχίζει με κάποιο τρόπο τη γιορτινή ατμόσφαιρα της προηγούμενης μέρας.

Η Κυριακή με την Σελήνη στην Παρθένο από τα ξημερώματα, είναι λίγο πιο βαριά ως αίσθηση, καθώς όλοι αναλογιζόμαστε τα πρέπει της δουλειάς, αλλά και της υγείας μας!

Πράγματι η Κυριακή προσφέρεται για να βάλουμε σε τάξη τόσο τη διατροφή μας όσο και να οργανώσουμε καλύτερα τα εργασιακά μας θέματα. Ευτυχώς και τις δυο μέρες δεν έχουμε ιδιαίτερα επιβαρυντικές όψεις.

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο είναι μια πιο γλυκιά, παιχνιδιάρικη, δημιουργική κι ευχάριστη μέρα για σας και μάλιστα θα σας πρότεινα να μην την επιβαρύνετε με υποχρεώσεις και δουλειές. Αντιθέτως, να την εκμεταλλευτείτε για να το ρίξετε λίγο έξω, να διασκεδάσετε με τα παιδιά ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να κάνετε δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά και ικανοποίηση, χωρίς να απαιτούν ιδιαίτερο κόπο από την πλευρά σας. Αντίθετα, η Κυριακή σας βάζει από νωρίς στη διάθεση των υποχρεώσεων και των ευθυνών και πιθανώς να χρειαστεί να κάνετε κάποιες προετοιμασίες για τη δουλειά σας ή τις άλλες υποχρεώσεις που μπορεί να έχετε στο σπίτι ή στις σπουδές. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό σας ωθεί να σκεφτείτε λίγο «έξω από το κουτί», δηλαδή να αναζητήσετε λύσεις που θα κάνουν την καθημερινότητα σας πιο εύκολη και ίσως είναι διαφορετικές από αυτές που είθισται να ψάχνετε ή λύσεις που μπορεί να σας προσφέρει η τεχνολογία. Κι αν νιώθετε ότι το παρακάνατε τον τελευταίο καιρό με τα γλυκά και γιορτινά εδέσματα… από Κυριακή και όχι από Δευτέρα δίαιτα!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου σας βάζει σε μια διάθεση πολύ σπιτική και θα θέλετε να τη βγάλετε στο οικείο σας περιβάλλον, χωρίς πολλές διαταράξεις της ησυχίας σας. Ενδεχομένως να έχετε και κάποιες δουλειές ή μπορεί να θέλετε να προετοιμαστείτε λίγο για την εβδομάδα που έρχεται σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Η Κυριακή είναι σχετικά πιο ήπια και μάλιστα μπορεί να σας δώσει λύσεις σε κάποια πράγματα που ερευνάτε κι έτσι να έχετε και μεγαλύτερη ικανοποίηση. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό σας βρίσκει σε μια διάθεση πειραματισμού είναι η αλήθεια. Είναι μια μέρα επίσης, που καλά θα κάνετε να αφιερώσετε χρόνο και καλή ενέργεια στα προσωπικά σας, στον σύντροφο σας ή στα παιδιά σας, κάνοντας μια βόλτα μαζί τους και γενικά χαλαρές διασκεδαστικές δραστηριότητες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο είναι απλώς η προέκταση της Πρωτοχρονιάς στη διάθεση σας και με πολλή όρεξη θα θελήσετε να επικοινωνήσετε με φίλους και συγγενείς, που ίσως δεν είχατε την ευκαιρία χτες να μιλήσετε και να ευχηθείτε. Σε γενικές γραμμές θα θελήσετε να έχετε ένα πολύ ελεύθερο πρόγραμμα, να κάνετε ότι επιθυμείτε χωρίς «πρέπει» και καταναγκαστικές δουλειές. Αυτές μάλλον θα τις αφήσετε για την Κυριακή, που με την Σελήνη στην Παρθένο φαίνεται ότι θα επικεντρωθείτε στα πρακτικά σας θέματα, στα ζητήματα του σπιτιού και της οικογένειας. Όμως, φροντίστε λίγο να σας μείνουν διαθέσιμα ενεργειακά αποθέματα, διότι σας βλέπω να ξεκινάτε την εβδομάδα σας ήδη εξαντλημένοι από την κούραση. Και η πρώτη εβδομάδα της χρονιάς είναι όπως και να το κάνουμε ιδιαίτερα απαιτητική.

 

 

Δείτεόλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ