Πρωτοχρονιά με 4 αγαπημένα ζευγάρια: Τότσικας- Ρέβη, Βαρδής, Χατζίδου- Παύλου & Πετρούνιας- Μιλλούση (φωτό)

Όμορφες, οικογενειακές στιγμές... 

Χαλαρές οικογενειακές στιγμές περνούν τη φετινή Πρωτοχρονιά οι Έλληνες celebrities.

Ο Αποστόλης Τότσικας και η σύζυγός του, Ρούλα Ρέβη, γιόρτασαν την έλευση του 2021 μαζί με τα δίδυμα παιδάκια τους, Άγγελο και Ειρήνη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

Η γνωστή φωτογράφος ανέβασε στο instagram μία οικογενειακή φωτογραφία, μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, με το σχόλιο «2021 καλωσήρθες! Φέρε ό,τι μας αξίζει».

Αγκαλιά με την κορούλα τους, Μελίτα, γιόρτασαν στο σπίτι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

«Αυτή τη χρόνια δεν αποκτήσαμε αυτά που θέλαμε, ούτε ήταν όπως την περιμέναμε... Σίγουρα όμως εκτιμήσαμε όλα όσα έχουμε!» έγραψε στο instagram η τραγουδίστρια. 

O Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση καλωσόρισαν μέσα στο 2020 την δεύτερη κορούλα τους. 

«Κάνοντας τον απολογισμό του 2020 έχω υπερβολικά πολλά συναισθήματα! Μου έφερε τον 3ο έρωτα της ζωής μου και ταυτόχρονα μου πήρε ότι αγαπώ, δηλαδή την αγωνιστική μου δραστηριότητα και το πάθος μου να ανεβάσω την σημαία μας ψηλά αλλά και το να αγκαλιάζω ανθρώπους που αγαπώ!» έγραψε μεταξύ άλλων, ο Ολυμπιονίκης μας στο instagram, ποστάροντας μία φωτογραφία με την σύζυγό του και την μικρότερη κόρη τους. 

«2020 στο καλό.... Σε ευχαριστώ για την ευτυχία να έχω δύο υπέροχα παιδιά πια και έναν βράχο δίπλα μου @eleftherios_petrounias. 2021 ανυπομονώ για ό, τι θα μας φέρεις και κυρίως....ΟΧΙ ΑΛΛΟ #covid19» έγραψε με τη σειρά της η Βασιλική ανεβάζοντας κι εκείνη μερικές οικογενειακές τους φωτογραφίες.

Την βασιλόπιτα με τα δύο παιδάκια τους, Κατερίνα και Αντώνη, έκοψαν και ο Γιάννης Βαρδής, με την σύζυγό του, Νατάσα Σκαφιδά.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής εκείνος ήταν ο τυχερός που κέρδισε φέτος το φλουρί. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ