Οι ηγέτες του πλανήτη καλωσορίζουν το 2021: Ο Καναδός γόης Trudeau, η ισχυρή Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, ο αναρρώσας Macron & το άτακτο αγόρι Donald Trump (φωτό- βίντεο)

Οι ευχές για τη νέα χρονιά... 

Τις ευχές τους για το 2021 έστειλαν, μέσα από τα social media οι ηγέτες του πλανήτη!

Ο Καναδός Πρωθυπουργός, Justin Trudeau, ανέβασε στο instagram ένα collage φωτογραφιών του, από το 2020, αναφέροντας «Υπήρξαν τόσα πράγματα που ήταν διαφορετικά μέσα στη χρονιά που πέρασε... Έπρεπε να εργαζόμαστε από το σπίτι, να περνάμε περισσότερο χρόνο στο τηλέφωνο και να φοράμε μάσκες για να παραμένουμε ασφαλείς εμείς και οι γύρω μας... Αλλά τα καταφέραμε.

Οπότε, στην υγειά του νέου έτους, που ξέρω ότι θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε συμβεί και μπορείτε να βασίζεστε σε μας, καθώς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά, ώστε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς και τους αγαπημένους σας».

 

 

Με την φωτογραφία ενός πυροτεχνήματος ευχήθηκε για τη νέα χρονιά η Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Jacinda Ardern.

 

 

«Δεν συμβαίνει συχνά τον τελευταίο καιρό να μένω ξύπνια έως αργά (όχι από τότε που αποκτήσαμε το μωρό, τουλάχιστον), αλλά φέτος ήθελα να είμαι σίγουρη ότι θα δω το 2020 να φεύγει. Σε όποιον μας βοήθησε να τα καταφέρουμε αυτή τη δύσκολη χρονιά, ένα μεγάλο "ευχαριστώ". Αν και υπάρχουν πολλές προκλήσεις μπροστά μας, νιώθω πιο σίγουρη από ποτέ πως θα τα καταφέρουμε. Καλή χρονιά!» έγραψε στο μήνυμά της.  

Λίγες ημέρες μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, ο αναρρώσας Emmanuel Macron ευχήθηκε "Καλή χρονιά" στους Γάλλους με ένα βίντεο στα social media. 

 

 

Ο Γάλλος πρόεδρος, που είναι πλέον καλά στην υγεία του, ευχήθηκε το 2021 να είναι «ευτυχισμένο για όλους», ενώ τόνισε πως προετοιμάζεται για το μέλλον και την αναγέννηση τόσο της χώρας του, όσο και ολόκληρης της Ευρώπης.

Τέλος, ο - για 20 μέρες ακόμα- πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, σε ομιλία του αναφέρθηκε σε όλα όσα... κατάφερε το 2020, παίρνοντας - από μόνος του- τα εύσημα και... για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού!

 

Χαρακτηρίζοντας και πάλι τον κορωνοϊό «chinavirus», είπε πως «επιτύχαμε νίκες που κανείς δεν είχε φανταστεί», ενώ, σχετικά με το εμβόλιο, ανέφερε «Έλεγαν ότι δεν γίνεται να έχουμε εμβόλιο πριν το τέλος της χρονιάς, έλεγαν "Ο Trump υπερβάλλει", αλλά τα καταφέραμε. Μετά από πολλά χρόνια οι άνθρωποι θα μιλούν για αυτό που κάναμε, για αυτό το ιατρικό θαύμα».

«Θα βάλουμε τέλος την πανδημία μια για πάντα» συνέχισε, ενώ συμπλήρωσε πως «Δεν πρέπει να αφήσουμε τον κόσμο να ξεχάσει που και από ποιους έγινε». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ