Άση Μπήλιου: Πως θα είναι η Πρωτοχρονιά του 2021 για όλα τα ζώδια;

Ας απολαύσουμε αυτή την ημέρα στο έπακρο!

Καλή χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και καλύτερες ειδήσεις για όλους μας! Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, μια όψη πολύ χαλαρή σχεδόν υπνωτική, είναι η κύρια όψη της ημέρας, εκτός αυτών που σχηματίζει η Σελήνη στον Λέοντα με τον Ουρανό το πρωί και τον Ήλιο αργότερα που μπορεί να χαλάνε λίγο την ελαφράδα της ημέρας.

Σήμερα φοράμε με χαρά τα ροζ γυαλιά του Ποσειδώνα κι ας μας πάει η μέρα όπου θέλει, κρατώντας το χαμόγελο στα χείλη μας και τη θερμότητα και τη γενναιοδωρία του Λιονταριού στην καρδιά μας.

Μακάρι να μπορούμε κάθε μέρα της νέας χρονιάς να έχουμε αυτή τη θετική στάση απέναντι στη ζωή και κυρίως την όρεξη για ζωή! Γιατί αυτό είναι ο Λέων, το ζώδιο της ζωής, της χαράς, της δημιουργίας, του παιχνιδιού. Ας την απολαύσουμε στο έπακρο!

ΚΡΙΟΣ

Καλή χρονιά Κριοί μου! Η φετινή Πρωτοχρονιά ξεκινά με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και χαρά, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο εξωστρεφές και φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα.

Είναι μια μέρα για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, να είστε πιο δημιουργικοί, αλλά και να βρείτε χρόνο για να κάνετε ό,τι σας ευχαριστεί περισσότερο, είτε να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των παιδιών σας, αν είστε γονείς.

Προσπαθήστε μέσα στο πρόγραμμα σας να αφιερώσετε χρόνο όχι μόνο σε όσα πρέπει, αλλά και σε όσα θέλετε να κάνετε. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα εξάπτει τη φαντασία σας, αλλά από την άλλη αυξάνει και τις τάσεις φυγής.

Δεν είναι απαραίτητο να αλλάξετε συντεταγμένες για να ικανοποιηθείτε όμως, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ταξιδέψει το μυαλό σας και η τέχνη, η μουσική, οι ταινίες, είναι μερικοί από αυτούς!

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή χρονιά Ταύροι μου! Με την Σελήνη μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε σήμερα για να νιώσετε ευτυχισμένοι. Μα τι άλλο, να είστε κοντά στην οικογένεια σας και να χαλαρώνετε σπίτι σας.

Δεν είναι μέρα για εξερευνήσεις, πειραματισμούς και γενικώς πιέσεις. Βέβαια, το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σας κάνει κάπως αφηρημένους ή μέρος της σκέψης σας περιπλανάται στο «αύριο» των επαγγελματικών ή των σπουδαστικών σας υποχρεώσεων, κάνοντας σχέδια, πλάνα και όνειρα.

Όμως, καλύτερα να ζήσετε το «εδώ και τώρα» αυτής της ημέρας, άλλωστε από την επόμενη εβδομάδα θα έχετε πολύ περισσότερους λόγους για να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας. Σήμερα η μοναδική σας υποχρέωση είναι απέναντι στον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους να περάσετε απλώς όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή χρονιά Δίδυμοι μου! Η Σελήνη στον Λέοντα, υποβοηθούμενη από τη θετική όψη εξαγώνου του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα, κάνει πιο γοητευτικό τον λόγο σας και βοηθά να πείσετε και τους άλλους πιο εύκολα γι’ αυτά που θέλετε.

Είναι μια μέρα με έμπνευση για σας και ιδιαίτερα δημιουργικό πνεύμα. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους, συγγενείς, να ανταλλάξετε ευχές, αλλά και να μάθετε τα νέα τους. Ακόμη, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ίσως και να φλερτάρετε διαδικτυακά.

Βοηθητική μέρα για τις δραστηριότητες σας και με περισσότερα κέφια. Πιο ευχάριστη μπορεί να είναι και η ατμόσφαιρα στο σπίτι σας σήμερα, μολονότι η τάση σας θα είναι να βγείτε έστω μια βόλτα για να συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα και να γιορτάσετε τον ερχομό της νέας χρονιάς.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ