Βίλια: Εξελίξεις με το πτώμα γυναίκας που βρέθηκε σε βαλίτσα - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση;

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες

Εξελίξεις στην υπόθεση με το πτώμα γυναίκας που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια. Βγήκαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τώρα τις έρευνες.

Να διελευκάνουν το μυστήριο γύρω από το μακάβρυο αυτό εύρημα προσπαθούν οι ελληνικές Αρχές, που έχουν τώρα στα χέρια τους και τα αποτελέσματα της εξέτασης του ιατροδικαστή.

Το πτώμα βρέθηκε την περασμένη Τρίτη σε δασική περιοχή ανάμεσα στα χωρία Ερυθρές και Βίλια και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πρόκειται για γυναίκα άνω των 30 ετών.

Η Ασφάλεια έχει πάρει ήδη αποτυπώματα από την σορό της γυναίκας, ώστε να ερευνήσει αν βρίσκεται στη βάση δεδομένων της Αστυνομίας, με τις εξαφανίσεις γυναικών και προσπαθεί τώρα να ταυτοποιήσει το θύμα. 

 

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ο ιατροδικαστής δεν βρήκε κακώσεις στην σορό της άτυχης γυναίκας, ωστόσο να σημειωθεί ότι το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σύψη και έτσι δεν είναι ακόμα σίγουρη η αιτία θανάτου. 

Σε κάθε περίπτωση η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες ενώ βάσει των πληροφοριών θα προσωρήσει και σε τοξικολογικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ